Button: McLaren’ın MP4-29 İle Daha Fazla Çalışması Gerekiyor

yazar:

kategori:

Jenson Button McLaren’ın araçlarından daha fazlasını çıkarmak için Avustralya GP’si öncesinde daha fazla zamana ihtiyacının olduğunu söyledi.

“MP4-29’da çok fazla potansiyel var, ancak bunu ortaya çıkarmak için biraz daha zamana ihtiyacımız olacak.”

“Olmak istediğimiz yerde değiliz, Melbourne’e araç üzerindeki gelişimimizi yansıyan bir paketle gidebileceğimizi sanmıyorum. Görünür olması daha uzun sürecek.”

“Genel olarak bu sezon sürekli gelişim hakkında olacak. Belirlediğimiz hedefimiz açılış yarışlarında kullanışlı puanlar elde etmek. Daha sonra paketi hızlıca rafine ederek geliştirmek ve daha fazla performans çıkarmak.”

“Bence potansiyel var. MP4-29 bize MP4-28’in veremediğini verdi, adını koymak gerekirse üzerine koyabileceğimiz güvenilir ve öngörülebilir bir platform.”

“Her açıdan bu sezonun aracı geçtiğimiz yılınkine göre farklı hissettiriyor ve bu da beni heyecanlandırıyor. Bu da yılın ilk yarışından itibaren işlerin yolunda gitmeye başlaması demek.”

Button Formula 1’in yeni kurallardaki ilk yarışının inanılmaz bir sportif mücadele olacağını düşünüyor.

“Stabil kurallar altında bile Melbourne genellikle öngörülemezdir. Bu yıl kimsenin ne umacağını bildiğini düşünmüyorum. Gridin yarısından fazlası yarışın sonunu görebilecek mi? Yakın ve iyi bir yarış görecek miyiz? Umduğumuz rekabet düzeyi mi olacak? Bunlar henüz cevaplanmayı bekleyen tüm sorular ve bu da eğlenceli bir haftasonu demek oluyor.”


Yorumlar

“Button: McLaren’ın MP4-29 İle Daha Fazla Çalışması Gerekiyor” için 9 yanıt

  1. Button geçen sene de aynısını söylüyordu 😀 Mclaren yine patlamasın? Bu kez Button’u asarlar…

    1. Bu arada takımın bir patronu yok, mikrofonu Button devralmış.

  2. Button kusursuzluk abidesi bir zeka küpü olduğundan açıklamalarda bu özellikleri sebebiyle kendisine hak veriyorum ancak McLaren’in önlerde bir çekişme içerisinde olacağı da bir gerçek. Geçen yılki araç ile bu yılki bir tutulamaz. Bir çok açıdan farklılık gösteren bu araçlardan MP4-29 daha dayanıklı bir grafik çizdi bir kere. Ayrıca RedBull, Lotus gibi araçların yaşayacakları uzun soluklu sorun düşünülürse McLaren ilk üç takım arasında kendisine rekabetçi bir çizgi bulacak. Bunlar da kanımca efsane üçlü olarak yılı götürecekler gibi: Williams, McLaren ve Ferrari.

  3. Testlere bakarsak McLaren de yavaştı o zaman o da şampiyon olamayacak arkadaşlar size %100 garanti veriyorum abu dhabi deki puan durumunda ilk 3 takım Williams ,Ferrari, 3. Ise Redbull belki mercedes belki Mclaren ama Ferrari ve Williamsı ilk 2 de tahmin ediyorum bu yorumu kopyalayın sene sonunda gösterin 🙂
    Bana kalırsa Formula 1 in eski günlerine dönmesindeki en önemli ihtiyaç Williams Ferrari Ve McLaren den birinin şampiyon olması Formula 1 bunlara çok aç kaldı 🙂

  4. Mclaren pilot kadrosu sizede biraz sonuk gelmiyormu.button iyi bir pilot lafimiz yok.ama daha hirsli bir isim olsami acaba?

  5. FerrariFanTR avatarı

    arkadaşlar konuyla alakasız!! siteye girince sizde de altta uzun şeritler halinde reklamlar cıkıyormu

    1. FerrariFanTR avatarı

      hallettim

  6. Yeni parça üretecek para mı yok?

    1. thechosenone avatarı

      o parçalar gerçekten çok zor üretiliyor. Bununla ilgili belgeseller var, adamlar Williams fabrikasına gidip nasıl yapıldığını göstermişlerdi. Onlara bakarsan gerçekten zor ve pahalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir