Grosjean Avustralya’yı Test Olarak Görmüyor

yazar:

kategori:

Lotus’un Fransız pilotu Romain Grosjean 2014 sezonunun açılış yarışı olan Avustralya’yı test olarak görmediklerini söyledi.

“Amacımız yarış bitirmek hatta birkaç puan almak olacak. Rekabetçi değiliz. Olmak istediğimiz yerde de değiliz. Ancak yarışta neler olacağını asla bilemezsiniz”

“Evet, güzel bir durumda değiliz. Ama bu sezonun bittiği anlamına gelmez. Ben sezonun her yarışnda olabildiğince fazla puan almaya çalışacağım”

“Dürüst olmak gerekirse yeni teknolojilere alışmakta güçlük çekiyorum. Dört yada beş kez farklı ayar deniyoruz. 2009’da Kers’i ilk kez kullandığımda da benzer şeyler yaşamıştım. Benim için felaket olmuştu. En az 5 kez farklı haritalar denemiştik”

“Herşeyi hemen öğrenmek çok zor. Yeni teknolojiye alışmaya çalışıyoruz. Bütün herşeyi anladığınızda bunun ödülünü fazlasıyla alırsınız”


Yorumlar

“Grosjean Avustralya’yı Test Olarak Görmüyor” için 4 yanıt

  1. Renault taraftarlarının Bahreyn son gün testlerinden bugüne kadar Renault yetkililerinden, Renault motoru kullanan takım yöneticileri ve takım pilotlarından gelen geri-bildirimleri iyi okumaları gerekiyor. Bir takım yoktur ki kendini yeteri kadar iyi hissedip bu denli olumsuzluklara vurgu yapsın. Renault’nun bu yılı geçen yılın McLaren’i gibi geçireceği şüphesiz. Dolayısıyla ben bir RedBull, Lotus taraftarı olsaydım takımımın olumsuzlukları halledebilme aşamasını dikkatlice izler ve eğer başarılı ve hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını görüyorsam bunun haklı savunmasını da bu sitede döne dolaşa her yorum başlığı altında yapma gayreti gösterirdim. Geçen yıl sezon boyunca 9. ve 10.’luktan kendini alamamış bir takım taraftarı olarak tek yaptığım(ve yoğun bir şekilde yaptığım) McLaren’in gelişimini izlemek, nedenleri yıl boyunca araştırmak olmuştu. Hep zirvede olamıyorsunuz bazen ve yürekten bağlılık söz konusu olduğunda takımın gelişimini izlemek bile inanılmaz huzur verebiliyor.
    Gro ayrıca kendinden çok emin bir pilot ve bence gridin en iyileri arasına aday da bir isim Hulkenberg bunu Sauber ve Force India’da kanıtladı, geçen yıl Gro çıkışta idi, bu sene onun için tek olumsuz şey kendini gösteremeyecek olması, ancak enteresan bir şekilde bizi yanıltıp pilotajının ne kadar iyi olduğunu gösterebilir de. Az kaldı hafta sonuna, sabırsızlandık bekliyoruz.

  2. Dürüst olmak gerekirse yeni teknolojilere alışmakta güçlük çekiyorum.

    Kafa basmıyor diyor yani. Gerçi neyi nerede kullanacağını kendisi belirlemiyor ya, telsizden söylüyorlar, süper zeka olmak gerekmiyor.

    1. Hocam, ağır olmuş sanki profesyonel bir sürücü için. Kaldı ki alışmak demiş(sürekli değişimlere de vurgu yapmış), anlamak da dememiş. Yorumunun devamına bire bir katılıyorum, sözüm “kafa basmıyor” ifadene idi. sağlıcakla 🙂

    2. Ne kadar kolay harcamışsın kelimeleri. Bunu yazmak buradan kolay görünüyor ancak direksiyon başında farklı olurdu emin ol. Birini sevmiyor olmak ile ona hakaret etmeyi aynı kefeye koymak çok basitçe değil mi? Yazdığın yazıları dikkatlice okurum her zaman ancak bu yazıyı size yakıştıramadım. Sanki başka biri yazmış gibi geldi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir