Sabine Kehm: “Schumacher’in Bu Süreci Atlatacağından ve Kalkacağından Eminiz!”

Michael Schumacher’in menajeri Sabine Kehm, kayak kazasından beri hastanede yatmakta olan şampiyon sürücü hakkında umut veren açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Schumacher’in durumuyla ilgili olumsuz haberler çıkmıştı. Schumacher’in hastanede kaldığı sürede 55 kg’a düştüğü ve artık tam anlamıyla iyileşmesinin zor olduğu söyleniyordu.

Bu söylentilerden sonra Kehm resmi bir açıklama yaptı. Kehm “Michael’in bu durumu atlatıp kalkacağından eminiz.”

“Bazen küçük ama umut veren işaretler oluyor ancak bu süreçte çok sabırlı olmamız gerektiğini biliyoruz.”

“Michael çok ciddi yaralandı. Geçmişte bir sürü ciddi durumun üstesinden gelmeyi başaran Michael’in böylesine sıradan bir durumda bu kadar ciddi yaralanmasını anlayabilmemiz çok zor.”

“En başından itibaren Michael için uzun ve zorlu bir mücadele olacağı belliydi. Bu mücadeleyi tamamen inandığımız doktorlarla birlikte sürdürüyoruz. Bizim için önemli olan sürecin uzunluğu değil.” dedi.

“Michael’in ailesine gösterilen sevgi kalplerimizi ısıtıyor ve ailenin çok minnettar olduğunu söylemeliyim. Ancak Michael’in ailesinin çok kırılgan bir süreçte olduğunu unutmamamız lazım. Michael’in her zaman ailesini gözlerden uzak tuttuğunu ve onların özel hayatlarını korumaya çalıştığını hatırlatmak istiyorum.”

“Tüm enerjimizi Michael’e aktarmaya çalışıyoruz ve bunun ona yardımcı olacağına inanıyoruz.”

“Ve onun bu mücadeleyi kazanacağına da eminiz.” dedi.

 


Yorumlar

“Sabine Kehm: “Schumacher’in Bu Süreci Atlatacağından ve Kalkacağından Eminiz!”” için 3 yanıt

  1. efsane solunum makinasına bağlı değilse kendi nefes alabiliyorsa iyleşme sürecine girmiş demektir kilo kaybı normal serum ve mamayla besleniyor umarım iğleşip normal hayatına döner

  2. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Kilo kaybını yalanlamamışlar . Doğru mu yoksa.. Öyleyse vücut yorgun düşmüş olabilir. Kilo kaybı kötü birşey hele ki bu denlisi… Umarım böyle bişey olmamıştır.

  3. kaderinde varsa iyileşmek,görürüz.(inşallah)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir