Ricciardo: “Red Bull’un Bana Eşit Şans Tanıyacağından Eminim”

yazar:

kategori:

Red Bull’un yeni pilotu Daniel Ricciardo, yarışlarda Sebastian Vettel ile eşit şartlarda mücadele edeceğini ve takımda 2. pilot olmayacağını düşünüyor.

Ricciardo’dan önce Red Bull ile mücadele eden Mark Webber, bir çok kez takım tarafından eşit şartlarda mücadele etmesine izin verilmediğini işaret etmişti.

Ricciardo “Marko’yu uzun zamandır tanıyorum ve o da beni tanıyor. İlk günümden beri onun desteğine sahibim. Bu yüzden eşit olacağımız konusunda sorgulama yapmıyorum.”

“Seb ile bana aynı şansı vereceklerinden % 100 eminim.”

“Mark’ın eşitliği sorgulaması tarzı şeyler bende olmayacak. Pozitif bir yaklaşımım olacak.” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo: “Red Bull’un Bana Eşit Şans Tanıyacağından Eminim”” için 20 yanıt

  1. Arkaların mücadelesinde keyfini kimse bozamaz Ricci, rahad ol.

  2. ilk yarışlarda eşit olursunda araç gelişirde şampiyonluk yarışına vettel girerse işin zor adamım 😀

  3. daniel ne içtiysen bizede söyle adını.çıkar şu toz pembe gözlükleri.mscyi bile harcar bunlar vettel uğruna.

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bu alay eden yorumcular nasıl bir kafaya sahip ki 4 kez takım ile şampiyon olmuş bir pilotu takıma gelen yeni bir pilotla bir tutma gayretine girer ?

  5. ricciardo ruyadan uyancak yakında.

  6. Iyiki adminler var yoksa birbirimize gireceğiz 🙂

    1. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
      Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

      sen ve senin gibler vettel haberlerine iğneleyici yorum atarsanız parmak çocuk derseniniz bide size gereken cevabı misliyle veririz vetteldende haberlerindede uzak durun insan gibi söylüyoruz

      1. Vettele diyelimde hanna yi bırakıp seni alsın valla neymiş bu aşk 😀

        1. nikah şahidide ben olayım.

  7. Yes yes baby hepimiz eminiz

  8. Bişeyler olsa da Mark gibi ses çıkarmam diyor..Adamınızım diyor..Bende diyor…Barichello gibi, Massa gibiyim diyor.. Gerekirse sizin arkanıza geçer geleni gideni çimin dışına atarım diyorr..

    1. çok ezik bir durum gerçekten , bana bir tirlyon maaş da bağlasalar böyle rezil hareketler yapmazdım. Massa o kadar kölelik yaptıktan sonra çıkıp pişmanım diyor, Mark Webber hakkını aradı helal olsun ama takım da daha hızlı olan Vettel’i korumakta haklıydı kendilerince tabi.

  9. Bunu Redbull yapınca tü kaka oluyor, diğer büyük dediğimiz takımlar yapınca helal olsun vay be nasılda şampiyon oldular ama şeklinde devam ediyor. Büyük takımların büyük pilotlara farklı davrandığı gerçeğini Redbull bulmadı arkadaşlar adamlar bir çok takımın yaptığını yapıyor zaten. Yok Vettel’e farklı araç verdiler filan demeyin buna kargalar güler artık. Eğer bunu diyorsanız aynısını Schumacher ve Barichello içinde söyleyin ki anlamlı olsun ya da Alonso-Massa için. Örnekler çoğaltılabilir elbette aklıma ilk gelenler Ferrari takımından olduğu için yazdım herhangi bir damgalama yapmıyorum. Mclaren bu konuda daha mütevazi davranıyor, Mercedeste öyle. Geçmişlerine bakarsak her takımda görülebilir bu tip şeyler. Bunda abartılacak bir şey yok. Mantıklı bir stratejidir bu. Bence de Ricciardo iyi bir ikinci pilottur. Takım arkadaşı, takımın yıldızı, beraber ilerlemişler uzun yıllardır. 4 Şampiyonlukları var daha ne olsun? Ricciardo için bu yeni düzen harika bir fırsat bence en talihli 2. pilot oldu. Vettel’den çatlak sesler çıktığı söyleniyor başarı gelmez ise roller değişebilir belki, sezon içinde göreceğiz.

  10. İNŞ CNM YA..

  11. Bu dedigin ancak parelel evrende mumkun

  12. Tabi tabi emin ol eşit olacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir