Rosberg: “Şampiyonluktan Bahsetmek İçin Erken”

yazar:

kategori:

Mercedes pilotu Nico Rosberg, 2014 Formula 1 sezonunda Mercedes’in şampiyon olacağı konusunda yorum yapmak için daha çok erken olduğunu söyledi.

Yeni sezonda henüz tek bir yarış bile gerçekleştirilmedi ancak testlerden beri Mercedes’in en büyük favori olduğu söyleniyor.

Rosberg “Şu anda tek bir kelime dahi konuşmanın mantığı yok çünkü 4 gün sonra ne olduğunu göreceğiz. Bir değişiklik olup olmadığını göreceğiz.” dedi.

Ancak Rosberg, Avustralya GP öncesinde umutlu. Rosberg “Çok emin hissediyorum. İyi bir test dönemi geçirdik ve yarış için iyimserim. Yarış için sabırsızlanıyorum.”

“Adrenalin başlayacak ve heyecanlı bir hafta sonu olacak.” dedi.

Rosberg ayrıca yeni sezona mümkün olduğu kadar hazır olmak için her türlü detaya dikkat ettiğini söyledi.

Rosberg “Her türlü detayı çözmeye çalıştım.”

“Bu hafta sonu yine simülatördeydim, takım ile çalıştım ve testlerde öğrendiklerimizi tekrarladık. Bu yüzden buraya hazır bir şekilde geldik. Tüm öğrendiklerimizle ayarlarla aracı daha optimize ettik.” dedi.

Rosberg ayrıca Red Bull’un takım patronu Christian Horner’ın Mercedes’in “2 tur farkla” yarışı kazanabileceği düşüncelerini önemsemedi.

Rosberg “Yarıştan önce onların söylediklerine % 100 inanmayın. Dikkatli olmalıyız çünkü Red Bull kendilerini güçsüz göstermek istiyor olabilir.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Şampiyonluktan Bahsetmek İçin Erken”” için 3 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Redbull zaten güçsüz be Nico adamlar neyin blöfünü yapsın sen yarış simülasyonu yaparken adamlar 20 turu art arda güç bela attı o da testlerin son gününde oldu yani.

    Bu arada demeden geçemeyeceğim be seneki kaskı muazzam.

  2. Geçen seneki gibi kalacaksın yolda desem ? 🙂

    1. Vallahi hocam ben de tahminlerde Hamilton’ı liderliğe yazdım ama içim içimi yiyor, zira Mercedeslerden en az biri yarış dışı kalacak gibi geliyor bana da 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir