Vettel, Alonso’nun 2012 Sezonundan Cesaret Alıyor

Son 4 senenin şampiyonu Sebastian Vettel, Avustralya GP öncesinde kendilerini zor bir sezon beklediğinin farkında olduğunu ancak yine de pek umutsuz olmadığını söyledi.

Vettel, 2012 sezonunda Fernando Alonso’ya karşı şampiyonluk mücadelesi vermişti. Alonso o sene daha zayıf bir araca rağmen mücadelenin içerisinde yer alarak takdir kazanmıştı.

Vettel “Şampiyonluktan vazgeçmek adil değil çünkü uzun bir sene. Sezon öncesi testlerimiz ve hazırlıklar ideal değildi. Yarış için en iyi pozisyonda değiliz ancak şampiyonluk konusu biraz farklı.”

“Uzun bir yol var. 2 sene önce Fernando pole pozisyonundan 1.5 sn daha yavaş araçla son yarışta bizi yenmeye çok yakındı. Bu yüzden her şey olabilir.”

“Bu yüzden bu yarış diğerleri kadar önemli. Bu sene çok fazla yarış var.” dedi.


Yorumlar

“Vettel, Alonso’nun 2012 Sezonundan Cesaret Alıyor” için 29 yanıt

  1. Yusuf and Yusuf ))

  2. FerrariFanTR avatarı

    hani antreman sonuçları nerede site yönetimi

  3. girişte sorun var. yine yeni yeniden.

  4. fatih kılıç avatarı
    fatih kılıç

    sen asla bi alonso ve şumi olamıcaksın vetel. hayatın beleş. istersen elli kere şampiyon ol

  5. funkymonkey avatarı

    vettelci değilim. ama bence bu sezon vettel icin bi fırsat. savasırsa kendisni geliştirirse yavas arabaya ragmen iyi bişiler yapmaya calısırsa bence herkezin saygısını kazanıcak.

  6. abdullah bey siteye üyeliğimi gerçekleştitemiyorum.

  7. Sen Fernando’nun yarısının yarısı olamazsın. Bir de kendini onunla kıyaslıyorsun. Her babayiğit yapamaz Fernando’nun yaptığını.

  8. hele bi arabayı yürütün alonsonun arabası dayanıklıydı bu bir morischenin de dediği gibi alonso değilsin buda iki

  9. Fer.Alo|Yavuz| avatarı
    Fer.Alo|Yavuz|

    2012 sezonu efsane bi sezondur. Her önüne gelen kaldıramaz…

  10. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
    Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

    benim youmlar gene kaldırılmış halbuki haklı taraf biziz alonsocular gelip vettel haberine saldırıyor yok vettelin 2 yada 3 saniye bulması gerekir burda adamın pilotajını küçültürler yok estaban balon parmak çocuk derler bizi sinir ederler

    biz 8 -10 kişi paso her gün alonso haberlerine bu tarz yorumlar atsak adminlerin tepkisi ne olur acaba çok merak ettim

    1. “İspanyol çocuk, ekmek-simit-poaça, oğlum bak git…”

      Bu terimler yakışmıyor hacı sana. Tekrar söylüyorum: Yorumlara hışımla cevap vermektense okuyup geç.

      1. Bu arada az önceki yorumlarının kaldırılması benim de tuhafıma gitti. O kadar da abartı yorumlar değildi. Lakin bir kere mimlenmişsin sen.

      2. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
        Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

        alonsocular bunlardan daha beter yorumlar atıyor aşağıdaki yorumun da harika yavaş yavaş beni anlamaya başlamıssın şurda bi alonso haberi gördüm yorum atmamak için kendimi zor tutuyorum neyse atmayacağım bide ben alonso haberine yorum atsam alonsocuların bana neler neler dediğini biliyoruz ama onlar vettel haberine yorum atsa biz o tarz şeyler desek benim yorumlar banko kaldırılır ama alonsocuların kaldırılmaz Allahtan ben ve emhmet varzı bizde olmasak meydan bunlara kalcak kim bilir neler pis yorumlar atarlardı şöyle 2010 yorumlarına baktım resmen rezillik adamlar vettel haberlerine bildiğin küfür etmiş

  11. Rambo bir sakin ol hacı. Bırak bu yorumlara cevap vermeyi. Herkes düşüncelerini dile getiriyor.

    Bu sene Vettel’in yılı olabilir. Şampiyonluk açısından değil; şu açıdan: Altında en hızlı araç olmadan birtakım başarılara imza atabilirse ben de dahil pek çok kişinin saygısını kazanacak ve balon olmadığını gösterecek. Bizim saygımız Vettel için olsa ne olur olmasa ne olur diye düşünme; evet Vettel için hiçbir şey ifade etmez. Lakin senin gibi fanatik Vettel taraftarları için büyük bir adım olur. Sonuçta bu denli sevdiğin pilota bizler de saygı duyacağız. O yüzden Vettel’e ilk kez bu sene başarılar diliyorum.

    1. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
      Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

      alonsocular uzak dursunlar vettel haberlerinden her gün giriyorum siteye tıklıyorum vettel haberine bi bakıyorum 8 – 10 tane alonsocu pis pis yorum atmış kafayı yiyorum çok sinirleniyorum senin pilotunun yarışsaydı ve senin pilotunun haberlerine bu tarz yorumlar atılsaydı ben görürdüm seni

  12. Begeniriz begenmeyiz,ama bir gerçek varki,Alonso Schumacher sonrasi donemin en fantastik,en populer ve en iyi pilotu,bu Vettelin açiklamalarindada boyle diger rakiplerin ve otoritelerinde,bir Mclaren taraftari olarak seneye Mclarene donmesini çok isterim,ama once Senna-Prost takim arkadasligindan sonra belkide tarihin en buyuk mucadelesi olacak Kimi-Alonso kapismasini buyuk bir keyifle izleyelim…

    1. Soylediklerine katilamayacagim.Ozellikle Alonsonun en iyi pilot oldugu kismina.ozellikle diger ferrari pilotunun da almasi gereken puanlari da Alonso hanesinde gorunce ve bunu bilince Alonsoya en iyi demek biraz anlamsiz oluyor.

  13. Yanlız atladığın bir şey var 1.5 sn.yavaş araçla ancak alonso gibi bir pilot kafa tutar sen kendini alonsoyla bir tutma hepiniz gördünüz 4 yıldır redbuldan baya yavaş bir araçla 4 sezonda 2.oldu iki araç arasında 0.2-0.4 sn fark olsa inanın vettel 4 kez şampiyon olamazdı bazı pistlerde neredeyse 2 sn.fark vardı yalanmı :))

  14. Belgium dan sonra geçen seneyi yaşarsak herhalde bizde bi eylem yaparız artık 🙂

  15. bu sene bayağı eğlenceli olacak gibi :))) Vettel balon mu değil mi ortaya çıakcak sonunda.

  16. 2 Ekmek 1 Camel avatarı
    2 Ekmek 1 Camel

    Ama olmadıki şimdi Esteban, kendi funlarının demeçlerinin hepsini boşa çıkarmış oldun :)) 2012 sezonunda sitedeki tüm taraftarların yok 1 sn. yok 1.5 sn. fark falan yok, araç hızlı ama Alonso beceriksiz diye yaftalayıp durdular, hiç oldumu senin doğruları söylemen cıx cıx cıx… :))

    Hadi bakalım 4 senenin hakkını ver 1 sn yavaş aracınla ( ki okadar yavaş olacağına inanmıyorum) hepimizi utandır saygının alasını da gör..

    1. MichaelJackson avatarı
      MichaelJackson

      Pole pozisyonundan diyor.Yarış performansı o sene Ferrari’nin çok iyiydi .. Tek turda 1.5 saniye yavaş olması yarışta da 1.5 saniye olacağı anlamını taşımıyor. Hem yarış performansı iyiydi hem de en dayanıklı arabaydı o sene Ferrari.

      1. 2 Ekmek 1 Camel avatarı
        2 Ekmek 1 Camel

        Michael, yarış hızı pole göre biraz daha iyi olduğu muhakka tabiki, ama pole 5,6,7 başlayan ile 1 başlamak arasındaki farkıda düşünmüşssündür :)) her yarış vettelin 3.4.5 araç arkasından kazıya kazıya gelmek, o araçları geçmek için çabalamak, manyak sürücüler ile kaza riski taşımak, geçiş için agresif olmak gibi… ya polde başlayan araç ? :)) hangisini yaptı ? boşver arkadaşım :))

  17. Bu ikisinin aynı takımda güçlü otomobillerle yarıştıklarını hayal edin Formula 1 in en skandal sezonu olur garanti ediyorum 🙂

  18. Aslinda demek istedigi

    ”Acikcasi ne yapacagimizi bilmiyoruz.Horner cok endiseli.2 yil once 1.5sn hizli aracla sampiyonlugu son yarista az daha kaciriyordum.Newey in acilen tur basina 3 sn bulmasi lazim”

  19. Ama sen Fernando değilsin.

    1. Mehmet Günaydın avatarı
      Mehmet Günaydın

      Evet değil ondan daha fazlası 😉

      1. Sen inandınmı kendi söylediğine 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir