Alonso: “Önceliğimiz Yarışı Tamamlamak”

Fernando Alonso, 2014 Formula 1 sezonunun ilk yarışı Avustralya GP öncesinde hedeflerinin yarışı tamamlamak olduğunu söyledi.

Alonso “Hafta sonu başlayana kadar performans hakkında bir fikrimiz olmayacak. Sadece elimizdekinden maksimumu çıkarmaya çalışacağız.”

“Geçen senelerde olduğu gibi kimse ilk yarışa % 100 emin olarak gidemiyor. Bu sene herkeste daha fazla sorun göreceğiz bu yüzden herkesin önceliği yarışı tamamlamak olacak.”

“Her şeyi iyi yapabilirsek iyi yarış çıkarabiliriz. Şu anda ne kadar rekabetçi olacağımızı söylemek zor. Cevapları 24 ya da 48 saat sonra alacağız. O zaman, şu ana göre daha çok şey bileceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Önceliğimiz Yarışı Tamamlamak”” için 9 yanıt

  1. İlk yarış çok zor olacak, en hızlı kim bilemiyoruz mercedes testlerde en hızlı göründü ancak ferrari gizlenme politikasını uygulayıp en hızlı çıkarsa ağzımız açık izleriz,Şu anda bir takım en hızlı olduğunu anlamışsa bunu testlerde göstermemesi gayet normal Salo nun açıklaması hala aklımda 339.6 km çıkan tek bir motor var oda Ferrari motoru, Sectorel olarak bahreyn deki tur derecelerine bakarsanız kafa karıştırır cinsden 1.sectorde en hızlı olan araç 3. sectorde çok yavaş bunun nedeni ne olabilir hemde full dolu yakıt ile atmış o turu, söylenenler doğruysa poleyi alırsak bunu ferrari kanıtlamış olacak.

  2. ziya Gokgun avatarı

    Rambo senin korkunu anlıyorum. Bu yil vetteli göreceğiz. Alonso kendini ispatladi her turlu aracla yaristi ve herkesin taktirini aldi. Bakalim vettel altinda yavas araba varken ne yapacak. Benim asil merak ettigim vettel newey in tasarlamadigi bi aracla yaris kazandığini gorebilecek miyiz? Bence HAYIR.

  3. fernando_avci avatarı
    fernando_avci

    Sezon başlıyor bakalım neler goreceğiz

  4. acaba lastikler üzerindeki hakimiyetimiz nolacak polü alamasak bile yakıt tasarrufu ve lastik performasıyla yarışlar bile kazanabiliriz ama bu bir ihtimal diğer ihtimaller olursa o zaman vay halimize mercedes sezonu domine eder

  5. Senin gibi tırıvırı lar 10 vakit yazsada olur… Pilotunuzla birlikte ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız. Vettel in altından aracını alsan kimse sallamaz ama ALonso, Raikonen ve Hamilton gibilerinden çok insan çekinir.

    Asılsız hikayeleri etmeyin ve hakaret içermediği sürüce yazabilirsiniz çünkü çok insanın kalbinde biryerlerde ALonso hayranlığı vardır.Kendimi iyi bildiğim için bunu yazıyorum. Senelerin McLaren taraftarı ve Raikonen destekçisi olarak ALonso hayranlığımı 2007 den sonrasına bırakmadan ilan ettim. Sende gel… burada herkese yer var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir