Bottas: “Massa’yı Yenebilirim”

yazar:

kategori:

Williams’ın Finlandiyalı sürücüsü Valtteri Bottas, yeni takım arkadaşı Felipe Massa’yı yenebileceğini düşünüyor.

Avustralya GP öncesinde konuşan Bottas “Her zaman hedefiniz takım arkadaşınıza ayak uydurmak ve ondan daha hızlı olmaktır. Ve bunun mümkün olduğunu düşünüyorum.”

“Onun hızlı ve deneyimli olmasına saygı duyuyorum ancak ben de iyi sonuçlar almak istiyorum. 2010’dan beri buradayım ve takımı çok iyi tanıyorum. Zaman zaman değişiklikler olsa da ana yapı her zaman aynı kaldı.”

“Burası evim gibi ve tam olarak yerleştim. Bu sene, geçen sene olduğu gibi takım arkadaşımdan bir şeyler öğrenme ihtimali var.” Dedi.

Avustralya GP için Bottas “Yarışı tamamlamayı umuyoruz. Kesinlikle puan hedefliyoruz. Testlerde aracımız çok dayanıklıydı ve farklı olması için bir sebep göremiyorum. Diğer takımların şu aşamada neler yaptığını bilmiyorum.”

“Ben sürüşümden eminim. İki defa tam yarış mesafesi kat ettim ve bir çok kısa sürüş ile uzun sürüş yaptım. Tüm şeylere alışmak için oldukça zamanımız oldu.” dedi.


Yorumlar

“Bottas: “Massa’yı Yenebilirim”” için 2 yanıt

  1. Bottas’ ı Massa karşısında bir adım önde görüyorum. Onu yendiği takdirde McLaren’ın Fin radarına hemen takılacaktır .

  2. bottas’ın işi zor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir