Maldonado: “Williams’tan Ayrıldığım İçin Pişman Değilim”

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado, 2014 Formula 1 sezonu öncesinde Williams’tan ayrılarak Lotus’a geçme kararından pişmanlık duymadığını söylüyor.

Geçen sene Maldonado’nun yarıştığı Williams takımı sezonun favorileri arasında gösterilirken geçen sene iyi iş çıkaran Lotus’un ne yapacağı merak konusu.

Maldonado “Williams kesinlikle iyi bir araca sahip. Geçen seneden beri çok sıkı çalışıyorlardı, bu açık bir şey. Artık aerodinami alanı daha kolay olduğu için, araç geçen seneki gibi ancak motor fark yaratıyor.”

“Tabi ki araçları fena değil ancak motorun çok büyük yardımı dokunuyor.”

“Ancak ben de iyi bir takımdayım. Geçmişte kazanmayı başarmış iyi bir takım. Bu yüzden yine iyi olmasını umuyorum.” dedi.

Pişman olup olmadığının sorulması üzerine Maldonado “Endişe yok, çalışmaya dönelim. Takımı daha iyi tanımam lazım ve bir şeyler söylemem için çok erken. Ancak geçmişe bakarsak Lotus harika bir takım ve iyi fabrikaya, iyi tesislere sahipler. Bu yüzden niçin iyi bir araca sahip olmasınlar?” dedi.

Williams ile geçirdiği son aylar için Maldonado “Geçmişte tabi ki çok kötü anlarım oldu ancak bazen çok iyi zamanlarımız da oldu. Kötü günlerin geçmesi çok normal.”

“Ben böyleyim, sizler gibi robot değilim. Bu normal. Herkesin kötü günü olabilir. Bahreyn’de 4 kötü gün geçirdim ancak buradayım ve çok iyimserim. Takım ile sıkı bir şekilde çalışırken gelecek için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

“Maldonado: “Williams’tan Ayrıldığım İçin Pişman Değilim”” için 8 yanıt

  1. breet6 tmm sakin ol ya. reno king. sen daha kingsin. adam müptelası olmuş renonun. merak ettim mesela reno için nelerinden vazgeçersin?

  2. Montoya’nın yarısı kadar olsaydı birçok taraftarı olurdu MALDONADO’nun

  3. Bırak fasa süso yu için cız ediyo MALdo…

    1. onu sende göreceksin Toro Rosso Senden ricam MALdo yazmaman saygılı olalım ok.. RENAULT ta herkes mutlu kalır ve gider RENAULT tan ayrılan pişman olur ismi lazım değil bir pilot gibi……
      Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM<<

      1. hamiltonAMGTEAM avatarı
        hamiltonAMGTEAM

        tanıştırayım yeni RAMBO 😀

  4. ulan it gibi pişmansındır şimdi bırak bu ayakları 😀 😀

    1. yorumlar dikkatle yazın sizden ricam hiç bir pilot Renoya gelipte ayrıldığı takımdan pişman olmaz bunu herkes görecek….
      eskileri unutmayalım RENAULT fırınında pişenleri ve gidenleri ve gitti yerin malıymış gibi davranaları….
      Sonuna Kadar>>RENAULT F1 TEAM<<

  5. pişman olmazsın tabii. bottas’a 2. sene de yenildikten sonra paran da kurtaramazdı seni 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir