2014 Avustralya GP 2. Antrenmanlar – Hamilton ve Mercedes Lider

2014 Formula 1 şampiyonasının ilk yarışı Avustralya GP öncesinde gerçekleştirilen 2. antrenman seansını Mercedes pilotları ilk sırada tamamladılar.

İlk seansta gerilerde kalan Mercedes, ikinci seansın en hızlısı oldu. İlk seansta daha ilk turunda yakıt basınç sensörünün uyarısı nedeniyle pistte kalan ve sürüş yapamayan Hamilton, yumuşak lastiklerle attığı 1.29.625 ile ikinci seansın en hızlı ismi oldu.

Mercedes’in diğer pilotu Nico Rosberg 0.15 sn geride 2. olurken onları sabah seansının lideri Ferrari pilotu Fernando Alonso 0.5 sn geriden takip etti. Alonso bu turunu orta sert hamurlarla kaydetti.

Testlerde büyük sorunlar yaşayan Red Bull, bugünkü antrenmanlarda beklentilerden daha iyi bir görüntü çizdi. Red Bull sürücüleri Vettel ve Ricciardo 2. seansta 4 ve 6. hızlı isimler oldular.

Mclaren’den Jenson Button’un 5. olduğu seansta Ferrari’ye dönen Kimi Raikkonen 7. oldu. Raikkonen kalkış denemeleri yaparken vites kutusu sorunu yaşadı.

İlk 10’u tamamlayan isimler Bottas, Magnussen ve Hulkenberg oldular.

Seansın bitmesine bir kaç dakika varken Lotus pilotu Romain Grosjean ile Force India pilotu Nico Hulkenberg pist dışına çıktılar. Onların dışında bir çok isim zaman zaman pist dışına çıktı.

2. seansta sadece 19 isim zaman turu kaydetti. Caterham sürücüleri Kamui Kobayashi ile Marcus Ericsson zaman turu olmayan iki isimdi. Kobayashi piste hiç çıkamazken Ericsson bir kere çıkabildi ancak onda da hidrolik sorunu yaşayarak geri döndü.

Piste hiç çıkamayan diğer isim ise Lotus kariyerine başlayan Pastor Maldonado oldu. Maldonado’nun aracında ERS sorunu olduğu tahmin ediliyor.

Poz  Pilot              Takım                 Süre       Fark     Tur
 1.  Lewis Hamilton     Mercedes              1m29.625s           37
 2.  Nico Rosberg       Mercedes              1m29.782s  +0.157s  31
 3.  Fernando Alonso    Ferrari               1m30.132s  +0.507s  28
 4.  Sebastian Vettel   Red Bull-Renault      1m30.381s  +0.756s  41
 5.  Jenson Button      McLaren-Mercedes      1m30.510s  +0.885s  33
 6.  Daniel Ricciardo   Red Bull-Renault      1m30.538s  +0.913s  38
 7.  Kimi Raikkonen     Ferrari               1m30.898s  +1.273s  32
 8.  Valtteri Bottas    Williams-Mercedes     1m30.920s  +1.295s  38
 9.  Kevin Magnussen    McLaren-Mercedes      1m31.031s  +1.406s  34
10.  Nico Hulkenberg    Force India-Mercedes  1m31.054s  +1.429s  33
11.  Jean-Eric Vergne   Toro Rosso-Renault    1m31.060s  +1.435s  35
12.  Felipe Massa       Williams-Mercedes     1m31.119s  +1.494s  31
13.  Sergio Perez       Force India-Mercedes  1m31.283s  +1.658s  36
14.  Adrian Sutil       Sauber-Ferrari        1m32.355s  +2.730s  36
15.  Esteban Gutierrez  Sauber-Ferrari        1m32.468s  +2.843s  26
16.  Daniil Kvyat       Toro Rosso-Renault    1m32.495s  +2.870s  36
17.  Jules Bianchi      Marussia-Ferrari      1m33.486s  +3.861s  29
18.  Romain Grosjean    Lotus-Renault         1m33.646s  +4.021s  12
19.  Max Chilton        Marussia-Ferrari      1m34.757s  +5.132s  29
20.  Marcus Ericsson    Caterham-Renault                          1
21.  Pastor Maldonado   Lotus-Renault
22.  Kamui Kobayashi    Caterham-Renault

 


Yorumlar

“2014 Avustralya GP 2. Antrenmanlar – Hamilton ve Mercedes Lider” için 49 yanıt

  1. MyN1Fernando avatarı

    O sesler neydi öyle ? Formula 1’den soğudum yemin ederim. Yarın sıralama turları ertesi gün de yarış var.Evimde de D-Smart var ama izlemeyi düşünmüyorum. Böyle rezalet sesleri dinlemektense açar eski yarışları izlerim.

    1. dsmart hf+ mı var modülmü aldın.

  2. Onboard görüntülerde motor sesi tek kelimeyle iğrenç , rezil , kabul edilemez. Düşük devirde eyvallah ama vites arttıkça ses artar diye bekledim ama yok. Sanki araç vites döngüsüne girmiş sürekli aynı vitesteymiş gibi ses çıkartıyor. Sky’da onboard görüntülerde sesin az ve böyle rezil çıkmasını egzos’un arkaya taşınarak mikrofondan uzaklaşması olarak açıklamaya çalıştılar.

  3. Arac ustu goruntulerle hem ferrari hem de mclareni birer tur izledim.Ayar durumlari nedir bilemiyorum ama mclarenin yol tutusu daha iyi daha tutarli bir arac gibi gordum.Button yarin yarisin favorisi olursa bu beni hic sasirtmayacak.

  4. sezonun ilk günü sitedeki sıkıntı dışında iyi başladı sayılır. şuanki sessizliğin de bu sıkıntıdan kaynaklandığını düşünüyorum. keşke tam sezonun başladığı gün değil de daha önce yapılsaydı tüm değişiklikler. en azından böyle sıkıntı yapabilecek türdekiler.

    testler ne kadar çok fazla birşey ifade etmiyor desek de hiçbirşey ifade etmiyor da değil. alonso-raikkonen farkı rai’nin kolu bozuk diye değil, rainin kapasitesi bu, alonso’nunki de bu. aradaki fark azalır artar ayrı konu ancak alonso’ya başa baş mücadele etmesi (yenmesi demedim daha) kimi’ciler için ancak bir hayal olabilirdi, 4 aylık hayal kurdular ve uyanma vakti geldi. kimi geride kaldığı an birşeyler uyduracaklar dedim ve uydurmaya da başladılar, 6 ay önce söyledim bunu 🙂 bir tanesi de çıkıp da ben kimi’yi tutuyorum ancak alonso daha iyi pilot demedi. bilgi lazım tabi, körü körüne fanlıktan beklenmez bu. hayal görmek deyince herkül aklıma geldi, sezon başladı ortalıkta yok, nerde?

    araçların sesi gerçekten çok kötü, ama vettel’in şampiyon olacağını adı gibi bildiği halde bilmiyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapacağız diyerek sırıttığı röportajları hatırlıyor musunuz 🙂

    seslerin güzel olduğu ama red bull’un her yarışta favori olduğu bir sezon mu, seslerin kötü olup farklı kişilerin kazandığı bir sezon mu? bence ikincisi.

    1. ricciardo’yu da takip ediyorum. vettel’i fena zorlayacak gibi görünüyor. vettel eğer ricciardo’ya yenilirse, o 4 şampiyonluk (zaten fazla birşey ifade etmiyor) hiçbirşey ifade etmeyecek 🙂

    2. Arabaya çok gaz veriyorsun, siyah duman atıyor..

    3. cok acelecisiniz daha sezonun sıralaması başlamamış hemen daha şimdiden herşeyi ilan ediyorsunuz.durun bakalım ya daha sezon başlamadı. neler olur neler.

  5. Mercedes bu sene iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyor tabi bu daha bir başlangıç . Geçtiğimiz senelerde Mercedesin dayanıklılık sorunları vardı bakalım bu sene onu hallettiler mi ? Ferrari hız konusunda iyi . Raikkkonen yaşadığı ayar sorunlarını yarına kadar halledebilirse ve alonsoda iyi bir iş çıkarırsa kırmızılar sıralamaları alışıldık 5. sıradan yukarda bitirme olasılıkları yüksek . Red bull yaşadığı sıkıntılardan arınmış görünüyor ki bence araçları her zaman podyumda olma potansiyelini bulunduruyor(Newey). Lotus geçen seneye göre hayal kırıklığı yaratıcak gibi görünüyor. Bu izlenimlerin doğruluğunu yarın ve pazar günü görmüş olacağız .

  6. Onboard dan gördüğüm kadarıyla Kimi araçta sıkıntı çekiyor, understeer, oversteer Allah ne verdiyse yaşıyor, fazlada zorlamadıgıni görüyorum belki antrenman diye olabilir, tersine Alonso da çok zorluyor gibi görünüyor.Alonso sürüsün de çok fazla küçük rötuşlar yapıyor daha agresif Kimi’ye nazaran.Çok farklı iki sürüş stili..

    Genel kanımda testlerin hikaye olduğu Redbullun çok dengeli bir aracı var diğer sorunlarınıda çözdülermi yine eski günlerine dönecekler, Ferrari hala kapalı kutu ancak araç çok dengesiz..

    Dayanıklılık Mercedes için hala sorun hız tamam fakat dayanıklılık soru işareti ve lastik kullanımıda muamma.Saf hız açısından belki tek turda çok iyiler ancak Lastik kullanımı, yakıt, dayanıklılık olarak daha hiçbirşey bilmiyoruz sıralamadada değil yarışta açık bir şekilde göreceğiz.

    Lotus biraz zor toparlar gibi görünüyor, çok gerideler..

    Son olarakta Redbull kesinlikle şampiyona içinde olacaktır ilerleyen zamanlarda yine kontrolü ele alabilirler.

    1. RAİ de bence en büyük sorun frenlemedeki dengesizlik.dediğin gibi önden arkadan.ön taraftan bir parçanın değişeceğini okumuştum sabah

  7. motorların sesi fazla kötü geldi bana.sanki moto gp yarışı izliyormusum gibi geldi.

  8. Yusuf Hitay avatarı

    mclaren’a aerodinamik olarak iyi diyen vatandaş neye göre demiş bunu anlamadım. gördüğüm kadarıyla nisbeten hızlı virajların olduğu son sektörde neredeyse 1 sn kaybediyor. yerebasma gücü olarak çok çok geride kalındığı söylenebilir.

    başına bir şey gelmezse, mercedes süpürecek gibi duruyor. son sektör dereceleri muazzam.

    1. Yusuf Hitay avatarı

      düzeltme: nispeten

    2. Genel olarak çekişin iyi olduğu ancak hızlı virajların özellikle girişlerinde sorun yaşadığı söyleniyor McLaren’in.

      1. Önden kayma yaşıyor McLaren. Aşılamayacak bir sorun değil. Sanirim takim hızdan çok dayanıklılığı istemiş.

  9. Red Bull iyi görünüyo, Mclaren bu sene yarış kazanabilir tam halini bile görmedik iyi durumdalar. Ferrari benim için muamma, Mercedes çok iyi görünüyo, dayanıklıklık açısından en iyi olan takım götürür bütün takımlar birbirlerine yakın turlar atıyor.

  10. Antrenmanlardan bir kaç turluk onboard çekim izledim Raikkonen’in ayar sıkıntısı çektiği belli. Önden kayma çok yaşıyor, direksiyon açısı çok fazla kullanıyor. Bence Alonso’ya daha uygun bir araç ortaya çıkmış olabilir. Raikkonen’in ön tarafı keskin araç sevdiğini biliyor herkes. Belki de yarın ayarlar ile giderebilirler bu sorunu. İlzediğim videolar da Alonso’ya bir kez daha hayran kaldım. Aracı yola konumlandırışı, direksiyon ile yaptığı dikkat çekmeyen küçük reaksiyonlar filan harika kullanıyor bence.

  11. Yarışi Button alacak. Şahsi kehanetimi yarın siralamalardan sonra yineleyecegim.

    1. Button kaos ortamlarında kazanmasını iyi biliyor, yarın da kaos için uygun bir gün gibi görünüyor. Bence Alonso kazanacak. Müthiş motive, yaşı ilerliyor, zamanı daralıyor ve altındaki makine biraz daha iyi gibi.

  12. Birileri bizleri Polyanacılıkla suçlamıştı grafik ortada biz ısrarla testlerin bir referans olmadığını Renault ve RBR nin sorunları çözdüğünü ve liderden 0.5-1 saniye arkasında olduğunu söylemiştik.

    Esasında istediğim çıkıyor ama 2-3 yarış ballı ekmekli kadayıf olucak hepsi 0.5 saniye içerisinde olucaklar hız bakımından ondan sonraki gelişim hızına bağlı olarak bir takım ipleri koparıcak bu ilk 3 yarışı keyifle izleyin.

    Bu kadar soruna rağmen 3 test sürecindede aracı doğru dürüst kullanamamalarına rağmen hız yönünden istikrarlı ve liderin dibinde olmalarından endişe edin derim neticede eksik yanlarını tamamlamaları sonucunda çok ciddi baskın bir döneme girebilirler.Ki zaten RBR nin en büyük özelliği geri dönüşleri hızlı şekilde yaparak sezon içerisinde performans arttırmaları.

    Mercedes güçlü ve dayanıklı gözüküyor lakin yarış ayarları daha yapılmadı 3.antremanlarda bu ayarlarla piste çıkıcaklar.İşte o zaman gerçek durumlarını anlayabilicek.Bu ilk seans genelde pisti tanıma ve ayarları şekillendirme turlarından oluşur.

    Ferrari ise tam olarak kapalı kutu nerdeler ne değiller bilinmiyor.Düzlük hızları ve motor gücü yüksek ama onlarında yarış ayarlarındaki performansını diğerleri gibi henüz göremedik.

    Şu an sıralama Mercedes-Ferrari-RBR eğer bir kazstrateji ve dayanıklılık sıkıntısı olmaz ise podyumda 1-1-1 olarak 3 takımın 1 pilotunu görmemiz olası.Ama ben ilk 2 Mercedes olabilir diyorum fakat hani pekte güvenemiyorum geçmişteki referanslarına.Alonso istikrarlı bir sürüşle podyuma gelebilir Vettel öndekilerin hata yapmasını bekleyebilir.

    Burdan RoyalHunt-Hayalperion-Eset e sevgilerimi gönderiyorum onlar anlar ne demek istediğimiz 🙂

    1. Fer.Alo|Yavuz| avatarı
      Fer.Alo|Yavuz|

      Erişte daha dur. Sakin ol 🙂 Antremanların gazına gelme hemen. Yarış pazar günü nasılsa 🙂

      1. Testlerin gazına gelenlere ince bir ayardı söylediklerim.Bak ortada yoklar onlara göre güya RBR Melbornde tur atamazmış motor yolda bırakırmış önce 1.40 ları düzeltsinler falanmış filanmış biz işin teknik detaylarını açıkladıkça testlerin sadece test olduğunu yarış haftasonu işin renginin değiştiğini söyledikçe kendileri biraz daha üstelediler sonuç ortada antreman seansı dahi olsa artık takımlar son kozlarını oynuyor.Şu an sıralama yakıt yükü ve yarış yükleri ile simülasyonlar yapıyor 🙂

        Sıkıntı yok konum güzel 18 saat programcıların çalışması yarar vermiş

        Yarış ve sıralamada herhangi bir sıkıntı olmaz ise genel itibari ile ilk 4 Hamilton-Rosberg-Alonso-Vettel-Raikonen şeklinde geçer Vettel ile Rai yer değiştirebilir.Kaza olursa ön tarafta işler hepten karışır yani RBR ve Renault bütün sıkıntılara rağmen oldukça iyi 😀

  13. Alonso’nun turunu orta sert hamurlarla attığı bilgisi yanlış.İlk 10’daki pilotların tamamı en hızlı derecelerini yumuşak lastikler ile attılar.

    1. Raikkonen F1 Team avatarı
      Raikkonen F1 Team

      Ben de öyle gördüm.

  14. umitisbilen avatarı

    Kimi’yi sanki bu sene F1’e yeni gelmiş gibi eleştirenler var, Kimi zaten yarış performansı güçlü bir pilottur, antrenman değil, yıllardır bunu göstermiştir. Alonso gerçekten çok iyi pilot ancak Kiminin ondan kalır yanı yok, Bir Kimi fanı olarak aralarındaki çekişme (umarım kimi lehine olur) sonucu ne olursa olsun beni heyecanlandırıyor, seyredelim görelim derim, geçilse bile bu yol verme şeklinde olmayacaktır, bize şahane görüntüler sergileyeceğine eminim…

  15. işte 2014 ün yeni pilot koltuğu.ne kadar konforludur şimdi buuuuu.buraya martin brundeli oturtacan sonrada buradan anlat diyecen.emin olun v6 lardan çıkan sesten bile güzel ses çıkarır.

  16. ForzaFerrari avatarı

    Orta set hamurla hiç fena bir derece değil. Testlerde o kadar söyledik aldırış etmediniz. Ferrarinin gerçek hızı bu değil dedik. Sıralama turlarında da yakın olursak mercedeslere yarış temposunda ve pilotaj farkıyla neden kazanamayalım. Redbull sürpriz bi başlangıç yaptı gibi ama yarışı tamamlayabilecekleri çok büyük kuşku. Bazıları da Alonso ile raikkoneni kıyaslamışlar hemen 1 sn Alonso attı diye. Bunlara da gülmemek elde değil. 2 pilotun da birbirini yenmesi gayet normal, ki sezon içinde bol bol gösterecekler bunu bize. Daha ilk antrenman seansında yorum yapmak çok yanlış.

    1. Yazının ilk kısmı ile son cümlesi arasındaki uyum muazzam.

      1. ForzaFerrari avatarı

        İlk antrenman seansında pilotları kıyaslamanın yanlış olduğunu söyledim. Okumanda problem var sanırım. Araçlar elbette antrenman seansında az çok hızlarını belli ediyor. Testlerde çoğu kişi ferrarinin 2 sn olduğunu söylüyordu. Bunun boş bir yorum olduğu ortaya çıktı onu belirtmek istedim. ayrıca pilotaj farkı derken tecrübe ve istikrardan bahsediyorum. Bu konuda en iyi kadro bizde.

    2. Alonso bu sene Raikkonen’i her türlü ezecektir. Birkaç yarış içinde belli olur bu durum zaten. Pilotaj farkı derken?? Hamilton da Alonso’dan kötü bir pilot değil sürprizlere hazır olun derim.

  17. İlk resmi Melbörn günü sonrası dikakt çekenler:

    1-Red Bull kehanetleri birçokları için tutmamış gibi görünüyor,

    2- Alonso karşısında Kimi rezil olabilecek gibi bir ihtimal belirdi mi? soruları sorulmaya başlandı,

    3- Bottas Massa’ya 2 tokat patlattı , bence bu daha başlangıç.

    4- Hindistan Gücü beklenen seviyelere çıkıp heyecanı arttırmayacak gibi göründü.

    5- Mercedes ‘in zamanı gelmiş .

    1. raikkonen vehbi avatarı
      raikkonen vehbi

      2. cok komik neyse yarış sıralama bitsin yarış başlasın herkesin kendi gücü ortaya çıkınca o sorulara cevap ararız.

    2. Raikkonen F1 Team avatarı
      Raikkonen F1 Team

      Sıralama ve yarışta sonuç ne olur bilmiyorum tabii ama Kimi son 2 yılda antrenmanlarda ön sıralarda pek yer almadı. 3.antrenmanlara çıkmayı riske edecek de olabilir. Belki Ferrari dayanıklılık konusunda kendine güveniyordur. Dayanıklılık problemi felan yaşamazsak pazar günü görürüz sonucu.

    3. Raikonen yarışta güçlü olur her türlü. Massa’yla kıyaslayacaksınız nerdeyse…

    4. 3.cüye katılmıyorum.puanı antrenmanda vermiyorlar.mesela geçen sene ricciardo antrenmanlarda güçlü iken sıralamada vergne yeniliyordu.

      1. son olarak puanı yarışta veriyorlar antrenmanda değil.anyhill

        1. haklısınız, bekleyip göreceğiz Rio kardeş 🙂

  18. Ortalama hızın düşük olduğu ve virajların çok olduğu ilk sektörde Ferrarinin viraj hızı iyi. İlk sektörü 1. antrenmanda Alonso ortalama 274 2. antrenmanda 277 km ile geçti. 2. sektörü ilk antrenmanda 289 2. antrenmanda 290 ile geçti. Son sektörü ilk antenmanda 298 2. antrenmanda 296 km ile geçti. 2. ve 3. sektörlerde hız rekorları sırasıyla Button ve Bottasa ait. Zaman olarakta button 2. sektörde en hızlı isim oldu 2. antrenmanda.
    İnsanları en çok şaşırtan Red Bull’un gücü oldu sanırım. Ama Red Bull’un boş depoyla en fazla gideceği güç bu. Yinede ilk testlerde yokları oynayan bir takım için hiçte fena değil ama zaten red bull geçen sene 1.5-2 saniye hızlı araçla sezonu bitirmişti ilk testlerde ondan yedi. 2. testlerde 0.3 ve son bahreyn testlerinde de toplamda 0.6, 0.7 saniye geriye düştüler.
    Mercedesin stintleri oldukça iyiydi. 1.33- 1.34 te döndüler yine bottas 1.34 te döndü. Red Bull 1.35lerdeydi. Ferraride Alonso 1.34’te uzun süre döndü. Raikkoneni takip edemedim. Kamera zaman ekranına çıkarmadı pek. Tek tur hızında Ferrarinin cebinde 1 saniye daha olduğunu düşünüyorum. Mercedes yarış temposunda ferrariyle başabaş yarışır bu sene. Yine williamsın yarış temposu iyi. Daha dayanıklı olan medium lastiklerde Ferrarinin en yakın takıma 0.4 saniye fark atması söz konusu. Mclareni aerodinami gerektiren sektörlerde iyi gördüm. Top speedte gayet rekabetçiler. Red Bull’dan kesinlikle hızlılar kimse dert etmesin.
    Red Bull geçen sezonun dominant takımına göre yavaş, bu seneki lanet başlangıca göre oldukça hızlı. İyi haber aerodinami gerektiren noktalarda viraj hızları yavaş. Williamsla başabaş gibiler. Yani 2012’nin Ferrarisi kıvamındalar değişiklik şu Red Bull tek turda 2012 nin yarış hızı iyi olan ferrari kadar iyi ama yarış hızında en hızlı 4. takım gibiler.
    Ferrari ve Mercedes hem tek turda hem yarış hızında başabaş görünüyor. F14t nin avantajı dayanıklılığı. Mercedes her seneki rutin sezon başı dayanıklıık sorunları yaşayabilir. Raikkonende tilki gibi kurnaz lastik eritmemek için çokta fazla zorlamadı hızlı tur için. 1 mercedes desen yakın = ferrari; sonra mclaren ardından williamsla red bull hemen hemen eşit yarış hızı farkıyla williams belki önde olabilir bilemiyoruz. Sonra Force India, Sauber, Toro Rosso çok yakınlar. Marussia, Lotus ve Caterhamla da sıralama şekillenir.

    1. Redbull boş depo ile turlarını atmadı 🙂

  19. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    Lotus ve Caterham’ın durumu vahim gözüküyor. Bu gidişle yarışa bile çıkamayabilirler. Redbull’a gelince burada erken konuşanlar anlamıştır anlayacağını. Demek ki neymiş test testtir. Yarış dışılar daha çok yakıt kaynaklı olabilir gibi görünüyor. Sıralamalarda daha net bir tablo görebiliriz muhtemelen.

  20. Rosberg,Vettel,Button turlarını hangi lastiklerle attı bilen var mı?

  21. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ferrrari çok kötü görünmüyor sanırım. Hız saklıyor dedikleri doğru herhalde. Umarım yarıştan sonra da hız saklıyorlar demezler 🙂

    Mersedesler yarışta nasıl olacak bakalım. Şuan hiç bişey belli değil, ne kadar benzin ile atıyorlar bu turları yarın görürüz.

    Massa tırtlamış yine takım arkadaşına karşı. Willims’ın çok bişey yapabileceğini sanmıyorum. Grosjean da yardırdı her zamanki gibi. Hala çaylak bence. Maldonado ile birlikte dikkat edilmeliler. İnşallah önlerden başlamazlar.

    RBR yine bir işler çevirmiş belliki. Motor dayanırsa çok rahat podyum yapabilirler.

    Motorların sesleri iğrenç bu arada. İlk defa bu kadar net duyduk hepimiz herhalde.

    1. Kesinlikle motor sesleri berbat kim önde kim arkada kim güçlü kim güçsüz yemin ediyorum o motor sesini duyduktan sonra hiç bişeyin önemi kalmadı..

  22. Redbull tur yiyecek miş peh adamlar yarın podyum yaparsa şaşmayın .

    1. emrecanzilfi avatarı

      Geçenlerde bir yorumda bulunmuştum, yavaş yavaş toplamaya başladılar kendilerini diye. Tahmin etmiştim bu gibi bi oyun döndüreceklerini sanırım 🙂 Motor’un el vereceği kadar iyi olacaklardır bence. Yalnız yarış içerisinde ilk sıradan başlayamadıkları sürece geçen senelerde olduğu gibi, geç en öne aç arayı bas git modeli olmayacaktır bu sene içinde bana göre. Orta sıralardan başlayan ve diğer araçlarla denk bir redbull izlemedik nitekim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir