Kubica: "Benim için de Biraz Çalışın"

yazar:

kategori:

Nispeten mutsuz sonuçlanan Belçika GP sonrasında Robert Kubica, Formula 1 dünyası Monza’ya hareket ederken hoşnutsuzluğunu dile getirmeye devam etti.

Polonyalı pilot, Belçika’da takım arkadaşının gerisinde kaldı ve söylenenlere göre Kubica, aracında yanlış ayarları görmesi ile sert kelimeler kullanmıştı.

Fransı sport24.com’a konuşan Kubica: "Takım Nick’e çok yardım etti."

Kubica, son 5 yarışta sadece 12 puan topladı ve Spa’da Heidfeld podyuma çıkarken kendisi ancak 6. olabildi.

Rober Kubica: "Benim için de biraz çalışmaya başlayacaklarını umuyorum. Çünkü bu son 4 yarış, biraz uyukladığımızı düşünüyorum"


Yorumlar

  1. Heralde son yarışta Nick in podyuma çıkışına bozuldu e oda taksaydı yağmur lastiğini onunda bir yarış mühendisi var,Nick e çamur atmanın anlamı yok,adam zaten topun agızında..

  2. McLAREN TEAM avatarı

    kubica nın gideceginin en büyük belirtisi f1 de hep böyle olmuştur takıma derdini basınla anlatan her pilot o yıl ayrılmıştır.yeni yerin hayırlı olsun.bu arada alonso bmw de!

  3. Necati ÜNAL avatarı

    BMW, pilotlarını yeterli derecede stabilize etmediğini kubicanın demeçleriyle şahit olduk. Heidfeldin sıkıntılarını gidermeye çalışan teknik ekip Kubica'yı kendi haline bırakmış. Kubica sonuna kadar haklı.

  4. murat korkut avatarı

    bakta anla renault un kıymetini alonso adam nerdeyse isyan ediyor.Renault alonso için elinden geleni veriyor ve daha fazlası için çırpınıyor,bir kez daha düşün.

  5. Bu adamın yükselip alçalan performansı bana ilginç geliyor.

  6. Heidfeld'in sorunlarını aşmak için takım ona odaklandı. Tabi Heidfeld'in kara kaşı (sarı aslında) için değil 2 araçla birden puan toplamak için yaptılar bunu. Kubica doğru konuşmuş, birazda ona odaklanması lazım takımın. Ama "uyuklama" lafına katılmıyorum çünkü F1.09un hazırlanması için takım ikiye bölündü. Doğal olarak diğer takımların gelişimine ayak uydurulamadı.

  7. sinan  bilir avatarı

    bu 1 yarışlık değil bence komple sezona yayılması gereken bir serzeniş.takım heidfeldin sıralama sorunu için upraşırkn kubica pilotlar sıralamasında tepedeydi ve araçtan memnundu.şimdi ise memnun değil.genel olarak kendi stili için daha gelişmiş bi araba istiyor olabilir.takımın heidfeldle biraz fazla zaman kaybettiğine inanıyor olabilir.eğer öyleyse haklı kubica,ama dillendirmese bence daha iyi olurmuş.

  8. anlamadım ki Kubica sen çalışmak istedin de şu anda Nick ile çalışıyoruz, sana bakamayız mı dediler :)) Yani sen yardım istedin ve takım yapmadı mı? Böyleyse çıkıp bunu söyle kimsenin bir itirazı olmaz, takım yanlış yapmıs deriz ama böyle bir durum olduğunu sanmıyorum.

  9. salih yildiz avatarı

    Aynı şeyleri alonso söyleyince uyumsuz, çirkef, saygısız oluyor Kubica söyleyince bravo oluyor. Tebrikler arkadaşlar..

  10. Çok doğru söylemiş Heidfeldin aracı stabilken(Kubicaya göre) Kubica araçla savaşıyordu adeta.Bence çok fazla abarttılar Heidfeldin sorununa çözüm bulmayı olayını.Kubicada bu duruma serzenişte bulunmuş gayette açıksözlü bir şekilde.

  11. tolga soydan avatarı

    ehh =) serzenişş

  12. Forever Kimster avatarı
    Forever Kimster

    Vay be! açık sözlüymüş doğrusu! Hakkaten alonso ile zor anlaşırlar gibime geliyor ama belli olmaz…

  13. sinan  bilir avatarı

    talihsiz bi demeç.

  14. haklı adam sonuçta kubica f1 in en yetenekli pilotlarında biri yasıda genc bu sezonun yıldızı el üstünde tutulması lazım;) ztn bikaç seneye ferraride görrüz bu yetenekle kubicayı

  15. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    waaoovv…iddalı bir demeç…

  16. aynı bizimki görüyo alonso ile hiç anlaşamaz bunlarr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir