Vergne Sorun Yaşamadıkları İlk Günden Memnun

yazar:

kategori:

Toro Rosso pilotu Jean Eric Vergne sorunsuz geçen ilk günün ardından memnun olduğunu söyledi.

Fransız pilot ilk seansta 10, ikinci seansta ise 11. sırada yer almıştı.

Vergne takımın Bahreyn testlerinden bu yana büyük bir mesafe katettiğini söylüyor.

“Bugün herhangi bir sorun yaşamadan günü tamamlamayı başardık. İyi bir gün oldu”

“Kış testleri boyunca ne kadar sorun yaşadığımızı göz önüne alırsak bu hafta sonu bulunduğumuz konumdan dolay mutlu olmamız gerekiyor. Takım testlerden bu yana geçen sürede çok fazla çalıştı. Onların adına çok mutluyum”

“Testlerden bu yana iyi bir ilerleme kaydettiğimizi söyleyebilirim. Bugün elde ettiğimiz verilere bakarak gece boyunca ileriye doğru adımlar atmamız gerekiyor. Zor bir gece olacak”


Yorumlar

“Vergne Sorun Yaşamadıkları İlk Günden Memnun” için 5 yanıt

  1. arkadaşlar bu giriş problemi nedir? sabah sorun vardı, şuan hala var. sabah siteye giriş yapılmadığında haberler eski kalıyordu. yani sabahın 11’inde ben girdim ve dünkü haberleri gördüm, hala yeni haber yok dedim, bir süre sonra giriş düzeldi, girdim ve haberler değişti. sonra başka bir yerden denedim gün içinde, yine dünkü haberler vardı.

    son yılların en heyecanlı sezonunun ilk günü için hiç olmadı bu.

    1. Evet bir sıkıntı yaşandı. Aslında her ne kadar memnun edemesek de sürekli arka planda bir şeyler yapıyoruz. her ne için yapıyorsak bazen anlam veremiyorum ama yapıyoruz işte.

      yeni serverda bazı optimizasyon çalışmaları yaptırıyoruz. bu kapsamda yeni bir cache eklentisi yükledik. Dün yaşanan login sorunundan sonra akşam yeni bir ayar çektirdik ancak bugün kullanıcı girişi yapmayanlar yeni haberleri göremiyormuş bunu farkedemedik. Ki hoş benim bir işlem yapma şansım hiç olmadı okuldaki yoğunluğum ve nöbetçiliğim nedeniyle.

      Kısacası sitenin daha hızlı olması için yapılan çalışmalar nedeniyle bu sıkıntıyı yaşadık.

      1. Yeni üyelik hâla çalışmıyor. Formu post edince 404 not found dönüyor

          1. Bilgin için,
            Adres yazdığın gibi. Win7- chrome ile kayıt sorunu devam ediyordu (3saate kadar).

            Ilginç şekilde ipad ile register başarılı oldu. Acaba form post işleminde mobil ve desktop için farklı bir script mi devreye giriyor.

            Not. Liginiz site erişiminde sabahımı haberler görünüyor sadece. Ve hemen hiç birinde kimsenin yorumu görünmüyor. Çoğunda 0 yorum var. Cacheleme yaparken permission ayarlarında mı bir şeyler karıştı .? Şimdi üye olup giriş yapınca sitedeki tüm haberler güncel gelmeye başladı. Özellikle son haberleri sadece login olmuş kullanıcılara göstermiyorsanız sorun devam ediyor demektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir