Grosjean: “Lotus’ta Çok Fazla Sorun Var”

yazar:

kategori:

Lotus pilotu Romain Grosjean, yeni araçlarının çok sorunlu olduğunu kabul ediyor ancak sorunları çözmeleri halinde aracın bir canavara dönüşebileceğini söylüyor.

Kış testlerinde çok kötü bir dönem geçiren Lotus için sezonun Avustralya’daki ilk sıralama seansı pek farklı geçmedi. Lotus sürücüleri sıralamalarda son 2 sırada yer aldılar.

Grosjean “Bugün çok fazla sorun yaşadık ve bir taraftan sorunları çözerken bir taraftan yenileri çıktı. Ekibimiz çok sıkı çalışıyor ve şu anda herkes için zor bir durum söz konusu.”

“Aracı piste çıkardığımız her an öğrenebileceğimiz şeyleri öğrenmemiz lazım. Evet, bu durum sinir bozucu ancak ben en kolay hayata sahip olanlardanım çünkü tüm gece araç üstünde çalışan ben değilim.”

“Tüm takım burada kazanmak için var, bu yüzden şu anda durumun planlara göre gitmiyor olması harika değil. Takım olarak bu yaşananları geride bırakabilirsek canavar bir aracımız olabilir. Geçmişte de zor zamanlarımız oldu, bu yüzden bu şekilde çalışmaya devam etmeliyiz.” dedi.

Pastor Maldonado “Oldukça zor bir gündü. Çok sıkı çalışıyoruz ve iyimser olmalıyız. Bunun yanında sorun yaşayan sadece biz değiliz. Sıkı çalışmaya ve diğerlerinden daha çok çalışmaya çalışacağız. Burada piste çok geç çıkmamızın nedeni motorla alakalıydı.”

“Piste çıkana kadar yağmur geldi ve hepsi bu! Odaklanmış bir şekilde çalışmaya devam etmeliyiz. Ve tam olarak bunu yapıyoruz. Yarışta elimizden geleni yapacağız.”

“Performansımız oldukça iyi olmalı. Sadece turları bir araya getirmeliyiz.” dedi.


Yorumlar

“Grosjean: “Lotus’ta Çok Fazla Sorun Var”” için 2 yanıt

  1. bir kaç hafta öncesinde şöyle bir demeci vardı bu lotus’un:
    “renault motorlu takımların lideri olabiliriz”

  2. canavar mı. rüyasında mı görmüş 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir