Vergne, Toro Rosso’nun Güçlü Performansı Karşısında Şaşırmadı

yazar:

kategori:

Jean-Eric Vergne, Toro Rosso’nun Avustralya sıralamalarında çok güçlü performans göstermesi karşısında şaşırmadığını söyledi.

Toro Rosso takımı, son seansa her iki sürücüsüyle birlikte kalan 3 takımdan birisiydi. Vergne sıralamalarda 6. olmayı başarırken çaylak takım arkadaşı Daniil Kvyat da 8. oldu.

Vergne “Çok iyi hislere sahibim çünkü sezona harika başlangıç yaptık. Kış testlerindeki çok fazla çalışmanın ardından her iki araçla sıralamaların son seansına kalmak harika. Çok mutluyum.”

“Bu sezon için iyi bir aracımız olduğunu düşünüyorum. Takıma ve kendime inanıyorum bu yüzden gerçekten şaşırdığımı söyleyemem.”

“Yarış performansına bakarsak istediğimiz yerdemiyiz bilmiyorum.  Mümkün olduğu kadar zorlamalıyız ve umarım yarın iyi mücadele ederiz.” dedi.

Kvyat “Çok iyi bir seanstı. 2 ay öncesinde, ilk yarışımda sıralamalarda 8. olmayı beklemiyordum! Büyük bir adım attık ve takımım için çok mutluyum. Takım strateji açısından harika iş çıkardı.”

“Koşullar çok zordu ancak aracım iyiydi. Ve sonunda her şeyi bir araya getirebildik. Artık yarına odaklanıyoruz. Hava tahminleri nedeniyle yarın da ilginç olacak.” dedi.


Yorumlar

“Vergne, Toro Rosso’nun Güçlü Performansı Karşısında Şaşırmadı” için 3 yanıt

  1. İnşallah güzel bir yerde bitiririz…

  2. Bu adamlar geçen sene de 6-7 olmuyorlar mıydı?

  3. Williams Mercedes’in önünde olmaları umut verici bakalım yarın yarışta neler yapacaklar. Kış testlerin de Marussia ile bir tutuluyorlardı ama olmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir