Alonso, Monza'da Ferrari'den Sürpriz Açıklama Beklemiyor

yazar:

kategori:

Formula 1 taraftarları, Ferrari’nin Monza’da gelecek seneki pilot dizilişini açıklamasını bekliyor olabilir ama Alonso, bu planların bir parçası olmadığında ısrar ediyor.

Montezemolo’nun gelecek sene için pilot değişikliği olmayacağını ifade etmesine rağmen Raikkonen’in bu sene sonunda emekli olacağı yönündeki söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Ama İspanyol pilot, Fin pilotun devam etmesini beklediğini söyledi.

Alonso: "Ferrari, pilotlarını Monza’da doğrulamaya meyillidir. Bir sürpriz olacağını düşünmüyorum.

Kendi takımı ile ilgili ise Alonso, motor gücünün az olması nedeniyle R28’in, rakiplerine karşı tur başına yarım saniye kaybettiğini söyledi.

İspanyol pilot ayrıca, bu hafta patronunun söylediği "En az iki podyum" beklentisine de katılmadı.

Takımda podyuma çıkanın sadece Nelson Piquet olmasından hayal kırıklığı yaşayıp yaşamadığı sorulduğunda Alonso: "Senenin geri kalanında podyuma çıkmak gerçekten zor olacak. Ama bunu bir başarısızlık olarak görmüyorum"

"Takım arkadaşımla karşılaştırmada, şimdiye kadarki en iyi senem oldu. Her zaman onun önünde yer aldım. O, harika bir yarış sonrası ve büyük şansla podyuma çıktı"


Yorumlar

  1. ali eymen topbaş avatarı
    ali eymen topbaş

    resim süper 😀 =)=)=)

  2. tilkinin dönüp dolaşıp geleceği ter kürkçü dükkanı

  3. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    yaf bu ALONSO hal akilanmadi artik büyük takimlar onu almaz cünki takim icindeki huzuru bozuyor ferrai o kadar salak bi takim deyil gecen yil gördüler kimi veya massa yaninda alonso yu isteyeceklerini sanmiyorum cingar cikar valla :)) keske gitsede bizde biraz seyretsek

  4. Garip bir demeç olmuş Alonsonunki,yani zaten bu hafta Ferrari Alonsonun ismini açıklayacaksa şu ana kadar Alonsonun bilmemesi ya da Ferrarinin Alonsoya söylemeden açıklama yapması mümkün değil,eğer Alonso Ferrari ile bu yıl için anlaşmışsada her zamanki abartılı tedbir yapması,ketumluğu gene başrolde burda Alonsonun,ama haberin fotoğrafı harika,Alonsonun Ferraride yarışma tutkusundan dolayı fotoğraf durumu tam anlatıyor…

  5. Ya alonsoda neden bu kadar düşürüyor kendini ve resmen adamların ellerine bakıyor…sen gridde 2 dünya şampiyonu olan tek pilotsun biraz ağır ol yahu…

  6. nuri ozarslan avatarı
    nuri ozarslan

    RAİKONEN'NİN YERİNE ALONSO ÇOK MUHTEŞEM OLUR.Raikonende iş yok zaten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir