Hakemler Maldonado’nun Yarışmasına İzin Verdiler

yazar:

kategori:

Avustralya GP hakemleri, sıralamalarda zaman turu olmayan Lotus pilotu Pastor Maldonado’nun yarışa katılmasına izin verdiklerini duyurdular.

Bu sabah yapılan sıralama seansında, Lotus pilotu Maldonado sıralama derecesine sahip olmayan tek isimdi. Sürücülerin yarışa katılabilmesi için sıralamalarda zaman turu atmaları ve % 107 içerisinde yer almaları gerekiyor. Aksi halde hakemlerin onayı ile yarışa çıkılıyor.

Yapılan görüşmelerin ardından, Maldonado’nun son antrenman seansındaki derecesine bakılarak yarışma izni verildi. Ancak bunun sonraki yarışlarda geçerli olmayacağı konusunda Lotus takımı uyarıldı.


Yorumlar

“Hakemler Maldonado’nun Yarışmasına İzin Verdiler” için 5 yanıt

  1. Startta araç birden geri gitmeye başlayıp önce arkadaki sağlık aracına çarpıp sonra da düzlüğ7n başındaki vincin altına kadar sağ arka tekerleği kopuk bir sekilde suruklenip tam orda duracakken birden kenardaki 150 yazan köpüğü kırıp sıfır maldonadonun başına geçecek sekilde araç stop eder, maldonado da araçtan inmeden yarıştan önce dilinin altında sakladığı siyanur kapsülünü kırar ve…. acı son.. kapsülden naneli şeker çıkar. . Aldatilmis bir halde gelecek yarışı beklemek için garaja döner. .

  2. Maldonado ilk kaç tur içinde motor gümletir asıl soru bu? ben kalkış yapamaz diyorum. Sizler ne diyorsunuz?

  3. Allahin cok buyuk oldugunun kanitidir maldonadonun su dustugu durum. Frank williams in ahini almayacaksin demekki.

  4. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    Hızlı başladı maldo, maşallah hiçbir şey kaybetmemiş bireysel yeteneklerinden (!)

  5. vw-tdi-power avatarı

    Cidden bütün takımlar yarış dışı kalabilir şimdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir