Bourdais "Stilime Uyan Bir Araç İstiyorum"

yazar:

kategori:

Sebastien Bourdais, Toro Rosso’nun kendisine uyan bir araç vermeyi garanti etmesi halinde yeni bir anlaşma yapmalarının faydalı olacağını düşünüyor.

Fransız pilot sezonun büyük çoğunluğunda STR3’ün kontrolünde zorlandı. Son yarışlarda performansının yükselmesi gelecek sene için anlaşma umutlarını arttırmış olsa da, Bourdais eğer tam potansiyelini gösterebilecek şansa sahip olursa sporda devam etmesine değeceğini düşünüyor.

Bourdais "Açıkçası kalmak isterim ancak bu bekentilere bağlı. Eğer Toro Rosso benim sevmediğim bir aracı kullanmamı istiyorsa beni tutmalarının iyi bir fikir olacağını düşünmüyorum."

"Eğer potansiyelime ve olaylara yaklaşımıma inanıyorlarsa,  o zaman bunu deneyebilir, kalır ve daha iyi oluruz." dedi.

Bourdais, Belçika’da önce sıralamalarda Q1’de en hızlı zamanı elde etmesi ve iyi bir yarış çıkarması en azından onun potansiyelinin bir kanıtı olduğunu söyledi.

Bourdais, araca Fransa GP’sinde eklenen aerodinamik parçaların aracı kendisi için sürülmez hale getirdiğini söyledi.

Belçika’daki performansı ile üzerindeki baskının hafifleyip hafiflemediğini sorulması üzerine Bourdais "Dürüst olmak gerekirse Magny Cours’tan sonra kendimi çok kötü hissettim, sadece takım arkadaşımın gerisinde kaldığım için değil çünkü o daha güçlüydü ancak rahat olduğum bir araç içerisinde Sebastian’dan daha yavaş olmadığım konusunda ikna oldum."

"Eğer araç içerisinde rahat değilsem oldukça erken geride kalıyorum. Bu yüzden Spa baskıları alacak mı bilmiyorum." dedi.


Yorumlar

  1. 4 kez champ car şampiyonu olmuş ve kendi alanında en iyisi olan bir pilota böyle küçük düşürücü laflar etmeniz çok yanlış. motogp'nin kralı rossi de f1'e katılıp ilk yılında sorunlu olsaydı yaklaşımınız aynı mı olacaktı?

  2. son yarışta iyi performans verince konuşmaya başlamıssın bourdais 🙂 diğer yarışlar neredeydin? şu an kendi stiline uyacak kadar senin üzerinde çalışılmasını sağlayacak krediyi yaratmadın. daha dur evlat cin olmadan adam çarpma 🙂

  3. Ahmet  Keleş avatarı

    ah canııım senin stilinde mi var ya

  4. 89 doğan var 1,6 gazlı uyar mı? Hayret ya. Eskiden pilot dediğin 300'le giderken bir eliyle vites değiştirip bir eliyle viraj dönerdi….

  5. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Başka isteğin?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir