Hulkenberg: “Yedincilik Güçlü Bir Sonuç”

yazar:

kategori:

Nico Hulkenberg sezonun ilk yarışında elde ettiği yedinciliğin takım için büyük bir sonuç olduğunu söyledi.

Alman pilot yedinci sıradan başladığı yarışı yedici bitirerek Force India ile bu sezonki ilk puanlarını almayı başarmıştı.

Force India ile ikinci dönemini geçiren Alman pilot yarıştan zevk aldığını söylüyor.

“Yedinci sırada damalı bayrağı gördüğüm için çok mutluyum. Kariyerimde ilk kez sezonun ilk yarışından puan alıyorum ve bu çok güzel bir duygu”

“Yarışın ilk bölümünden oldukça zevk aldım. Güçlü bir başlangıç yapıp dördüncü sıraya yükseldim. Daha sonra lastiklerle ilgili bazı sıkıntılar yaşadık ve sürekli arkadan kaymalar oldu. Sonuçta Jenson ve Fernando’ya geçildik. Bu biraz üzücü ama çevremizdeki takımlara baktığımızda yaptığımız işten dolayı mutlu olmalıyız. Ekibe bu güçlü sonuçtan dolayı teşekkür ediyorum”

“Kış boyunca bu noktaya gelebilmek için çok çalıştık. Bu çalışmanın ödülünü almak çok güzel”


Yorumlar

“Hulkenberg: “Yedincilik Güçlü Bir Sonuç”” için 3 yanıt

  1. Hülkenberg’i Williams’ta görmek isterdim. (İlk senesinde gördük tabi.)

  2. Yedinciliğine bir şey demem … ama şu güçsüz Ferrari yi kullanan ALonso yu iyi bloke ettin ve en azından Button ın gerisinde kalmasına sebep oldun. O kadar kastın ve benzini harcadın Ferrari yi ancak arkanda tuttun.ALonso nun aracının yavaş olduğu aşikar ama hızı bu ortaya çıkan farkı yansıtmıyor.

  3. Perez ile arada çok fark vardı ama yarış ilerledikçe temposu düştü,Mercedes motorunun gücü sayesinde Alonso’yu baya bir tutmayı başardı.

    geçen seneki Kore-Japonya yarışları gibi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir