Kimi Raikkonen ile Söyleşi

yazar:

kategori:

Bugün iyi bir gün gibi gözüküyor?

KR: "Belki de aracın en iyi olduğu gündü. Biraz biraz araç için istediğimizi bulduk en azından bugün iyiydi."

Kontratını uzattın, şu an daha mı pozitifsin?

KR: "Hiç bir şeyden endişelenmedim. Benim kararımdı, ne yapabilceğimi ve neyin mümkün olduğunu biliyordum. Bu yıl veya önümüzdeki yıl için bir şey değiştirmeyecek. Hala yapabilceğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Şuan istediğimiz yolu bulmaya başladı ve umuyorum ki iyi bir sonuç elde ederiz. "

Yarış koşullarında McLaren’le baş edebileceğinizi düşünüyor musun?

KR: "Bugün daha hızlı gözüküyorduk Bugünkü işlerin gidişatından oldukça memnunum."

Yeni Kontrat İmzalamak senin için verilmesi zor bir karar mıydı?

KR: "Hayır. Burada eğleniyorum. Tabi ki zor zamanlarınız olduğunda kolay olmayabiliyor, fakat bu sürmekten zevk almadığım anlamına gelmiyor, ve motive olmadığım. Sadece işlerin yolunda gitmemesi eğlenceli olmuyor, şu ana kadar sıkı çalıştık ve asıl amaç olmak istediğimiz yere gelmektir."

O zaman emeklilik hiç bir zaman bir seçenek değildi?

KR: "Olduğunu hiç söylemedim, bunu siz çıkardınız, benim söylediğim bu değildi. Önümüzdeki sene için kontratımın olduğunu ve en azından ondan sonra ne olup olmiyacağını görüceğimizi söyledim. İki yıl daham var ve zaman geldiğinde neyin ne olacağını göreceğiz."

Neden Ferrari’de kalma kararı verdin?

KR: "Önümüzdeki yıl için kontratım zaten vardı. Hiçbir zaman emekli olacağım demedim. Sizin çıkardığınız bir şey. Hala eğleniyorum. Hala sürebileceğim kadar iyi sürüyorum. Bazen gelen sonuçlar iyi olmayabiliyor fakat bu eğlendiğim gerçeğini değiştirmiyor. Çok da zor bir karar değildi. İnsanlarla çalışmayı seviyorum, bu yüzden mutluyum."

O zaman verilmesi kolay bir karardı?

KR: "Önümüzdeki yıl yarışacağımı biliyordum bu yüzden daha da uzun süre bekleyebilirdim, fakat bir çözümde buluştuk takımla ve herkes mutlu."

Ve sen Ferrari’nin sana başka bir şampiyonluğu kazanman için sana yardımcı olabilecek en iyi yer olduğuna inanıyorsun?

KR: "Başka bir yere gitmezdim. Geçen yıl kazandım ve şu an hala savaşıyoruz. Bazen çok eğlenceli olmasa da hala eğleniyorum, Sonuçlar gelmediği zaman, takımın veya benim yapabileceğim bir şey yok bu sadece işleri birbirine doğru getiremediğimizden oluyor. Fakat işlerin doğru yolda gitmesi için çalışıyoruz"

 


Yorumlar

  1. SÜperrr yaa:D:D

  2. gizem birik avatarı

    Hiçbir zaman emekli olacağım demedim. Sizin çıkardığınız bir şey. …biz kendi kendimize takılalım burda:DD:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir