Alonso: "Hiçbir Şey Değişmedi"

yazar:

kategori:

Renault pilotu Fernando Alonso, Kimi Raikkonen’in Ferrari ile olan anlaşmasını 2010 yılı sonuna kadar uzatmasının, kendisinin gelecek yıl için vereceği kararda bir etkisinin olmayacağını söylüyor.

Çifte dünya şampiyonu sene sonunda Renault’dan ayrılma konusunda serbest olacak ve adı 2009 ya da 2010 için Ferrari için geçiyordu. Bununla birlikte, Alonso önceliğinin gelecek yıl rekabetçi bir araca sahip olduğunu söylüyordu.

Alonso, "Anlaşmayı uzatacaklarını zaten biliyordum. Hiçbir şey değişmedi. 2010 ve 2011 hakkında konuşmak için önümde uzun bir yol var. İlk önce kazanmak istiyorum!"

"Planlarım 2009’a odaklanmak ve 2009 için Ferrari imkanı yoktu. Yani hiçbir zaman planlarım arasında değildi." diye konuştu ve kararı açıklamak için bir zaman da vermedi.

BMW Sauber ve Honda’nın Alonso ile görüştüğü biliniyor ancak İspanyol pilot, ilk seçeneğinin Renault’da kalarak gelecek yıl için daha rekabetçi olmalarını sağlamak olduğunu söylüyor.

"Aslında ne kadar çabuk olursa o kadar iyi çünkü takımla gelecek yıl için çalışmaya başlayabiliyorsunuz. Benim içi öncelik Renault’da kalmak çünkü geçen yıl buraya geldiğimde geçmişte elde ettiğim başarıları tekrarlamak istiyordum.

"Bu çocuklara inanıyorum ama bu yıl umduğumuz kadar iyi değildi. Bu yüzden 2009’da daha iyi olup olmayacağını görmeye ihtiyacım var."


Yorumlar

  1. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Alonso sonunda -ben beğemmesemde- doğru yolu görmeye başladı kendisi için.Mclaren'i denedi,Ferrari kapısı kapandı,BMW için ihtimal olsa bile daha güçlü olan seçenek RENAULT onun için.Hayırlısı olsun ne diyelim.Briatore son anda O'nun için daha karlı bir anlaşma yaparak diğer bir takıma monre ederse hiç şaşırmam.Honda-Toro Rosso düşünülenden çok daha fazla bütöe ayırabilirler bu konu için çünkü.

  2. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Güzel bi haber,umarım bi değişiklik olmaz 🙂

  3. işte bu alonsom işte bu ferrari sana yaklaşamz ken sen onları ezip geçiyorun alonsom bunu unutmadık 2009 da çok güçlü olacaz çokk

  4. elif çivici avatarı

    snn gibi mükemmel bir pilota mükemmel bir takım yakışır fernando.ama kers i düşün reno sana ne kadar değer werirse wersin kers konusunda pek bişey yapamıyor.ama bmw patlama yapabilir seneye.umarım bmw opsiyonun vardırr

  5. MagicAlonso avatarı

    Alonso renoda kalmak istiyor fakat hem briatorenin gelecek sene için vereceği karar hemde renonun gerçekten Alonso nun istediği gibi kazanmasını sağlayacak bir aracı yapabilmeye inandırabilirse yeni araç için Alonso takımla birlikte çok iyi çalışarak seneye bambaşka bir reno ortaya çıkarabilirler.Seneye çok büyük değişimler olacak.Sen bu çocuklara güveniyorsun Alonso bizde Ölene kadar sana Güveniyoruz daima arkandayız aslanım yürü go Fernando go…

  6. onur aybars avatarı

    Alonso pilot olmasaymış siyasetçi olurmuş. Çok iyi kıvırıyor.

  7. sarı mavi daha cok yakısıyor yorma kafanı 🙂

  8. ölümününe bjk ölümüne fernando alonso RENAULT F1 TEAM(avcıfernando kardeşler)

  9. yazık kırmızıda çok yakışacaktı:)
    ama kubicayla rekabetçi bir takım yaratacaklarına da eminim.

  10. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    ben her zaman derim reno alonso parçalanmayan bir bütün Sonuna kadar renault f1 team

  11. yha renard yapma yha ne gitmesi o bızım kahramanımz hıcbıyere gıdememz:D o mavi sarı tulumun ıcerısınde damalı bayragı gecerken flavionun agzından cıkan fantastic fernando absoltely fantastic sözleri hala kulagımda alonso&renault harıka bır ıkılı çikolatayla fındık gibi:D alonso hep bızımle kal

  12. Hiç sevmedim bu demeçleri. Alonso bi git yaa. Honda, BMW fark etmez giiit 😀

  13. helal sana alonso biz bunu 2005 ve 2006 başardık yine başara biliriz renault inş geri döncez sonuna kadar RENAULT F1 TEAM.. alonso (fernando ulaş)

  14. alonso&grosjean harika olur:D eğer bmw nicki bırakırsa alonso&nick harıka bır ıkılı olur nıck polemık sevmeyen bırısı alonsoyla ıyı gecnrler seneye alonsonun yannda renaultta gormeyı canı gonulden ısterım 😛 olmazsa rosberg sutil grosjean isterim tabi bunlardan rosberg ımkansız inş en iyi kararı verirler 2.koltuk ıcın:D

  15. Bu çocuklara inanıyorum ama bu yıl umduğumuz kadar iyi değildi. Bu yüzden 2009'da daha iyi olup olmayacağını görmeye ihtiyacım var." hahahahhaha alonso 2009 da renaultta bızde sana ınanyrzz alonsom 😀 bu son cümle günlerdir duymak ıstedgm seydi 😀 flav alonso el ele hep beraber zireveye:D

  16. ali eymen topbaş avatarı
    ali eymen topbaş

    işte kal sen renault ta 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir