Ayar Değişiklikleri Honda'nın İşine Yaradı

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, Monza’da yapılan son testlerden bu yana yaplan dramatik değişikliklerin Honda aracını geliştirdiğini söylüyor.

Antrenmanların ardından konuşan Barrichello, "Monza testlerinden sonra aracın ayarlarını değiştirdik ve o zaman fazla reabetçi değildik. Aracın bugün farklı reaksiyon vermesi çok iyi oldu ve dengenin de geliştiğini hissedebiliyorum."

"Pist koşulları ideal değilken performans seviyemiz hakkında çok fazla konuşamayız. Bu rakiplerinizn neler yaptığına da bağlı. Bu yüzden gece boyunca verileri incelemeye devam etmeli ve sıralamalar için planlarımızı dikkatlice yapmalıyız." dedi.

Jenson Button da Barrichello’nun görüşlerine katıldı ve aracın içinde kendini daha rahat hissettiğini söyledi.


Yorumlar

  1. vay be rubens nerden nereye bı zmanlar ferrariyle her yarıs en azından ıkncılıgın garantyken suan yarısı bıtıreblmek ıcın cabalıyosun button ve sen için uzulyrm honda nerden nereye 2004 te renaultla 2.takımlık ıcın ceksrken 2005-2006 da harıkulade performansın ardından bu düşüş neden acaba para desen para pilot desen pilot patron desen patron hondanın eksıgını cozemyrm umarım 2009 renault ve hondanın dönüş yılı olur nerde o eskı gunler 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir