Kovalainen, Pole'ü Alamasa da İyimser

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, sıralamalarda elde ettiği ikinciliğin ardından İtalya Grand Prix’sinde güçlü olacaklarına güveniyor. Tüm gün boynca iyi performans sergileyen McLaren pilotu, son seansa kalamayan takım arkadaşı Lewis Hamilton’ı göldege bıraktı.

Kovalainen, Vettel’den 0.1 saniye daha yavaştı. Ancak Fin pilot yarın iyi bir yarış geçirebileceği konusunda iyimser görünüyor.

"Sebastian ile oldukça yakındı. Seansın başlangıcını kaçırdım. İlk turum çok iyi değildi. Son turda yeniden denedim ama yol tutuş seviyesi düşüyordu. Her neyse, yine de yarış için yi bir pozisyon. Araç bugün tüm şartlarda iyi tepki verdi. Dün kuru havada güçlüydü ve buradaki testlerde de öyle. Bu yüzden, yarın güçlü bir yarış geçirmeyi bekliyoruz."

Kovalainen, Hamilton’ın probleminden emin olmadığını ama İngiliz pilotun da yarın güçlü bir çıkış yapacağını söyledi.

"Lewis’e neler olduğunu bilmiyorum. Sıralamaların ilk bölümünde aynı set lastiklerle çıktık. Lewis geçiş lastikleri için yeteri kadar kuru olacağını düşündü ve o çıktığında yağmur başladı. Onun için şanssızlık ama yarın harika bir yarış geçireceğine eminim"


Yorumlar

  1. ogun savaş avatarı

    Yağmurda bu gün Heikki gerçekten çok ii di.Yarın eğer yağmur tehdidi olmazsa rosso lar ve redbul ilk turlar da çok yer kaybederler.Heikki yarın için galibiyete en yakın isim

  2. Kovalainenden 2. zafer bekliyorum umarım olur.

  3. Kovalainen yarınki yarış için en avantajlı durumda, açıkcası çok net favori.. Avuçlarının içine kadar gelmiş olan bu galibiyeti artık kazanması lazım, yoksa kendisinin potansiyeli konusunda ümitlerim iyice azalacak..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir