Anket: Avustralya GP’sinin En İyileri

yazar:

kategori: ,

[poll id=”5″]

[poll id=”6″]


Yorumlar

“Anket: Avustralya GP’sinin En İyileri” için 28 yanıt

  1. Bottas iyiydi ama araç yüzünden iyiydi, elinde fırsat varken de kaza yaptı. Çok beğenmeme rağmen Magnussen. İlk yarışında güzel performans. Kvyat da iyiydi.

    Takım olarak hem hızlı hem de fire vermeyen Williams ve Mclaren var. Mclaren olsun bari.

  2. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    Pilot olarak tartışmasız Bottas bence. Takıma gelince değerlendirdiğiniz noktaya göre değişir. Mercedes dayanıklılıktan kaybetti hız konusunda kazandı. Mclaren dayanıklıydı ama yeteri kadar hızlı olamadı (tabii pilotlardan da kaynaklanabilir) Williams olabilir belki. Bottas lastik patlatmasa muhtemelen rahat podyuma çıkardı. Magnussen iyi pilot ama çok da büyük iş yapmadı. Baskı altında nasıl olacağına göre karar verebiliriz.

  3. Seyir zevki, hizi ve gecisler icin bottas, sezona en iyi hazirlanan takim oldugu icin mercedes

  4. Bottas – Williams

  5. FernandoAlonso14 avatarı
    FernandoAlonso14

    Magnussen-McLaren

  6. Billy Bones avatarı

    Magnussen’in sonucu iyi ama hatasına rağmen Bottas ın ve hatta Kvjat ın sürüşleri daha çok aklımda kaldı.

    Rosberg çok üstündü,geçen senenin aracı ve pilotu değişmiş gibi bir üstünlüktü.Çok kolay kazandı.

    Araç tabiki Mercedes.McLaren gibi bir takım o kadar sn fark yiyorsa,bu onlar için başarısızlıktır.Williams ta iyiydi,Malezyada çıkar kokusu.

  7. Tartışmasız Bottas ve Mercedes diyorum.

  8. En başarılı takım olayında da Mclarene vermeyenler aşırı fanatik ya da duygusaldır. Mclaren de özellikle Jenson Button çok akıllı yarış çıkardı. Mclaren iki pilotla beraber podyuma çıktı. Mercedes araç olarak en iyi olabilir ama takım olarak eksikleri var. Oyları Mclarene atmayı ihmal etmeyin. Ben Ferrari taraftarı olduğum halde Mclarene attım. Massa ve Bottas sorunsuz yarış geçirseydi Williamsa atardım.

  9. Oyunu Bottasa vermeyen herkes aşırı fanatik ya da duygusaldır. Bottas olmasa şu yarışa yarış dedirtecek bir tek Allahın kulu var mıydı? yok aga. Biraz Kimi Raikkonen iyi kalkış yaptı onun dışında Magnussene falan oy verilmez. Zaten 4. başlamıştı önündeki 2 pilottan Mercedes pilotu hamilton silindir hatasına kurban gitti, öteki Riccardoda ihraç edildi. Arkasından da adam akıllı zorlayan olmadığı için podyuma çıktı. Massa ve Bottas şanssızlıklar yaşamasa Mclarenlerin yerinde onlar olacaktı. Bence yarışın en iyi pilotu objektif olarak Bottas. Kvyat ilk yarışta puan alsa ne olacak? zaten finiş gören 13 araç var. Bunlardan 4 ferrari motorlu aracın elektronik hiçbir sistemi çalışmıyordu. Tur yiyenlerde Sauber ve Marussia pilotları zaten. Perezi geçmek başarıysa Kvyat başarılı oldu. Vergneyi geçmiş olsaydı başarılı kabul edebilirdim ama şansa puan aldı diye düşünüyorum. Oyları Bottasa vermeyi ihmal etmeyin. Haksızlık oluyor yaw. Adamın yarış boyu en olumsuz hareketi Alonsonun arkasında duvara sürterek lastik patlatması buna rağmen o araçla pite ulaştı ve pite girdikten sonrada çok adam geçti. hele Hulkenbergi geçişi çok güzeldi.

  10. En iyi Araç tartışmasız Mercedes… Hatta bana 2011’deki RB7 yi hatırlatıyor. Umarım böyle devam etmez.

    En iyi pilot ise matematiksel olarak bakarsak Rosberg ancak Araç/Performans olarak baktığımızda Magnussen ve Kvyat çaylak olmaları sebebi ile Rosberg’in 1 adım önündeler. Oyumu Magnussen’e veriyorum.

  11. forza KİMİ RAİKONEN ferrarinin canı cehenneme herşey KİMİ RAİKKONEN’DİR gerisi yalan dolan hikaye kıl kuyruk varsa yoksa KİMİ RAİKKONEN bu böle biline

  12. fanatik aşırı fanatik aşırı fanatikliğim ötesinde KİMİ’ciyim ama Bottas ve Williams

  13. sonuçta adam FİNLİ

  14. Bottas ve Williams tartışmasız

  15. Fer.Alo|Yavuz| avatarı
    Fer.Alo|Yavuz|

    Magnussen-Mercedes…

  16. vw-tdi-power avatarı

    Bottas yarışı renklendiren adamdı, hatayı keşke yapmasaydı ama oyu kaptı benden.

    Takım olarak da yarışta çok iyi bir iş çıkaran McLaren’ı seçtim.

  17. Fernando Alonso araç kotu oldugu halde 5. lıkten ıyı kalkabılseydı erste sorun olmasaydı zaten podyumda kesın olurdu ve yınede mucadele ettı de o yuzden oyumu ona verdım malezyada gorelım bakalım mclaren mı ıyı oluyor ferrarı mı

  18. Yusuf Hitay avatarı

    bottas kendi hatası yüzünden podyumu kaybetti, performansı daha çok aracın gücünden kaynaklıydı. magnussen fena değildi ama button sc periyodundaki ani kararı ve genel performansıyla oyu hak etti. sezar’ın hakkı sezar’a.

    takımlarda mercedes çok başka alemde, bir aracın yola kalması bile bu görüşümü baltalayamadı. yarışın en hızlı turunu yarışın daha başlarında atacak güce sahipler.

  19. Rosberg-Magnussen git gelinden mütevellit Rosberg.

  20. Magnussen iyiydi bottas çok iyiydi rosberg yapması gerekeni yaptı
    Williams iyiydi mercedes çok çok iyiydi

  21. bnece vergne çok iyiydi hulk ve perezde iyi idi.ama geçişler açısından.bottas.kevin aracın hakkını verdi.ama eğer massa yarış dışı kalmasaydı eminim en çok övgüyü hakederdi.çünkü 6 yıldır böyle bir aracı olmadı.ve zafer açlığı.

  22. Sadece McLaren’ciler uyumamış herhalde 🙂 yarın Alo ve Rai 1-2 yapar.

  23. Tabiki oyum Kevin’a 🙂

  24. Neden redbulun oyu sıfır olduğu halde yüzdesi 2 gözüküyor?

    1. Redbul sitenin yüzde hesaplamasını beğenmediğinden kendi hesaplama sistemini kullanmış.

  25. Tamam Ferrariyide Alonsoyuda severimde onlara oy veren arkadaşlar kafanız yerindemi?

    1. Aşırı-taraftarlık yapacak bir şey yok 🙂

      1. Neyseki redbulcular uyumuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir