İtalya GP – Sıralamalar Sonrası Force India

yazar:

kategori:

Adrian Sutil – 20.: "Yağmurda denge iyiydi ve sonuç biraz hayal kırıklığı oldu. İlk set lastikle rçok iyi çalıştı ve oldukça rekabetçiydik ama lastikleri değiştirdim ve birden tutuş eksikliği yaşadım. Neredeyse 0.6 sn daha yavaştım. Bunun nedenini bulmalıyız ama yarın daha iyi olacağını düşünüyorum."

Giancarlo Fisichella – 12.: "Tabii ki takıma ilk kez ikinci seansa çıkma başarısını sağlayabildiğim için memnunum. Başlangıçta ilk seansa şartlar çok kötüydü ve yol tutuşunu bulmak zordu ama sonra gelişti ve ben de bu sırada zorladım. Yarış için gerçekten sabırsızlanıyorum ve yağmur tahminiyle çok heyecanlı bir yarış olacağını düşünüyorum. Çok zorlayacağım. İlk zaferimi de bu takımla Brezilya’da benzer koşullarda almıştım. Bunu burada yapmak zor olsa da en azından puan almayı deneyebiliriz."


Yorumlar

  1. Fotoğraf tam bir sanat eseri olmuş. Çekeni tebrik etmek lazım.

  2. harika bir fotoğraf

  3. elif çivici avatarı

    massathebest su anda takımın favorisi fisi zaten.deneyimleri işe yarıyor.mallya işini bilir

  4. bravo fisi. ırkçı alman medyasının işte yeni star diye önümüze sunmaya çalıştığı şişirilmiş balona benzeyen sutil'e dersini vermeye devam ediyor. mallya sutil'e nasıl bahane bulacam derken fisi'ye de bir parça hakettiği değeri vermeli.

  5. kaner talay avatarı

    bu şartlar devam ederse fisi puan için zorlar.go fisico go!

  6. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    takım öyle bir durumdaki roketle bile anca Q2ye kalıyor :)))

  7. şimdi belli oldu nasıl Q2ye kaldığı, roket taktırmış sanırım 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir