Mercedes, Renault Motorlu Takımların Yetişmesinden Endişeli

yazar:

kategori:

Mercedes motorlu takımlar, sezonun ilk yarışı Avustralya’nın geride kalmasının ardından Renault motorlu takımlardan, özellikle de Red Bull’un gelişiminden endişeli.

Toto Wolff “3 hafta önce oldukları yere bakarsak, onların neler yapabileceğinin gerçekten farkında olmalıyız.”

“Henüz dayanıklı Vettel’i görmedik. Bu olduğunda gerçekten hızlı olacaktır.” dedi.

Williams’tan Pat Symonds “Renault’nun ne kadar hızlı yakaladığına bakın. 3 hafta önce ortalıklarda yoklardı. Bir anda araçları ikinci oldu.” dedi.

Eric Boullier “Mercedes’i yakalamalıyız ancak diğer takımlar da motorları iyi olduğunda başarılı olacaktır.” dedi.


Yorumlar

“Mercedes, Renault Motorlu Takımların Yetişmesinden Endişeli” için 7 yanıt

  1. Renault motormu yapar 5-6 tur yer tam gazda patlar yangın söndürücüleri hazırlayın diyen fanatikleri piste alalım 🙂

  2. mercedesin tek derdi dayanıklılk olmalı.dayanıklı olurlarsa rakipleri yok.avrupa yarışlarına kadar.malezya gibi çin gibi uzun düzlüklere sahip hızlı pistler mercedes için biçilmiş kaftan bu fırsatları iyi değerlendirmeliler.ilk yarışta hamiltondaki problemi (aynısı ricciardodada varmış ama kendiliğinden düzelmiş ) çözmeleri gerek henüz anlayamamışlar testlerden beri aynı sorun olduğu halde yani turbo sorunu.renault yetişene kadar ki arada en az 0,5 sn var belki daha fazla mercedes puanları toplamış olur ayrıca araya girecek rbr nin önünde yarışı bitirecek willimas mclaren gibi takımlarda olacaktır.buda mercedes takımı için avantaj şu anda tek rakipleri dayanıklılık yani kendileri

  3. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    aynen öbür haberde belirttiğim gibi ucu gelişmye en açık motor Renault motoru Mercedes zaten Ferrariden endişe duymasın onları yakalıcak hatta geçicek tek potansiyele sahip Renault motoru umarım yanılırımda bizimkilerde umut ışığı gösterir bize

  4. Valla sezon içerisinde inanılmaz gelişim gösterip Mercedes ile arada olduğu düşünülen devasa farkı kapatıp, sezonun ikinci yarısını domine edip üst üste yarışlar kazanıp şampiyon olacak bi takım varsa o da Red Bull’dur anca. Yapsa yapsa onlar yapar.
    Böyle bi senaryoya daha imkan bırakmadan Mercedes üstünlüğü olabildiğince uzun süre elinde tutup RBR’nin ve diğer takımlar umudunu erkenden kırıp sezonu cebe atıp kurtulursa bu işten en karlısı onlar için bu olacaktır. Böylelikle pes eden takımlarla birlikte herkes odağını sonraki seneye çevirmiş olur, bu da Mercedes ‘i sonraki sezona geriden başlma riskinden kurtatır.
    Yapabilirlerse, dediğim gibi yılanın başını bastan ezip kurtulsun Mercedes.

    1. O kadar alınganlık yapma bence. Renault çok çok kötü olduğu için bahsediyorlar. Ferrari’yi daha büyük tehdit olarak gördüklerine şüphe yok. Çıkıp “Ferrari’den korkuyoruz” diyecek değiller ya.

      Yok espri yaptıysan, harbi güzeldi.

      1. Raikkonen F1 Team avatarı
        Raikkonen F1 Team

        Bence espiri yapmamış. Tur atmayan Rbr podyuma çıkabiliyorken Ferrari Toro Rosso’larla kapışıyorsa rakip olarak görmeyebilirler de. Adamların ölüsü podyuma çıkıyor. (Ki Renault motorunun en az 1 ay geri kaldığı söyleniyordu) Motor gelişince doğal olarak aradaki fark kapanacak belki de öne geçecekler. Ferrari’nin motor konusunda problemi olduğuna dair pek haber göremedik. Tek sorun denge ve elektronik fren konusu gibi vurgulamalar yapıldı. Bu da bunların çözüldüğünde yeteri hıza ulaşıp ulaşamayacakları konusunda büyük bir soru işareti oluşturuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir