Alonso "Belki de Ben Ferrari'ye Gitmek İstemeyeceğim…"

yazar:

kategori:

Eski şampiyon Fernando Alonso, gelecekte Ferrarisiz ancak başarılı sezonlar geçirmeyi umduğunu söyledi.

İtalyan takım geçtğimiz günlerde Raikkonen ve Massa ile önümüzdeki 2 sezon devam edeceğini duyurmuştu.

Alonso "Bir şey değişmedi. Benim hakkımda 2010 için konuşmalar vardı ancak bunlar sadece söylentiydi. Asla bir opsiyon olmadı." dedi.

Alonso ayrıca ünlü Maanello takımının 2011’de kendisi için bir seçenek olabileceği düşüncelerini de kabul etmedi.

"2 sene içerisinde mi? Belki 2011’de pilotlarıyla yine yarışmak isteyecekler ve belki de 7. sırada olacaklar ve ben oraya gitmek istemeyeceğim."

"2011’de kazanmak istiyorum, kesinlikle, ve umarım bu 2010’da olacağım takımla olur." dedi.

Geçtiğimiz günlerde çıkan BMW söylentileri için Alonso "2008 sezonunun ortasındayız ve gelecek seneden itibaren yarışlar kazanmayı ve hatta daha iyi olmayı düşünüyorum. Tüm çabalarım böyle bir araç bulmak için."

"Eğer Renault aracı gelecek sene iyi olursa, kim bilir…" dedi.


Yorumlar

  1. Ertan Akkaş avatarı

    Gamze Işıklıoğlu eğer yorumun banaysa merak etme haberi okudum zaten o yüzden dedimki '' belki Alonso o zaman iyi bir opsiyon olmyacak dedim'' yani merak etme buradaki en fanatik insanlar bile haberleri ve haberin yorumlarını okur.

  2. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    ya arkadaşlar sadece başlığı okuyup mu yorum yazıyorsunuz? Adam diyor ki belki de o zaman Ferrari bu kadar iyi durumda olmayacak ve ben gitmek istemeyeceğim.Komik oluyor bazen şu fanatikler :))

  3. Ertan Akkaş avatarı

    Evt nedense herkesin içinde böyle bir his var bende dahil olmak üzere ama ben takımımın o halere dönmesini istemem. Alonso'nun açıklamasına gelirsek tam bir fiyasko… Alonso bu açıklamasıyla hayal kırıklığı yaşadığını kanıtladı. Kim bilir belkide gelecekte Alonso iyi bir opsiyon olamayacak ve Ferrari belki Alonso ile yarışmak istemeyecek 😀

  4. Bu arada kendi kullandığı ferrariye kamyon benzetmesi yapan nacizane pilotumuz Jean Alesi değil Alain Prost'tu. "Yüksek" ferrari gururunu çok incittiği için bu açıklamanın ardından yola koydular Prost'u sezon ortasında.

  5. Son iki yorumdaki tahminlerin gerçekcilik payı çok yüksek..

  6. Ferrari hala schumi, todt, brawn kısaca rüya takımdan kalan ivme ile önlerde yer alıyo bence.O teknik dehalar yeniden yetişmesse ferrari eski kara günlerine dönecek gibi…

  7. açıkçası gelecek senelerde benimde ferrarinin geride kalacağı yönünde hislerim var.. ömrümüz olursa göreceğiz

  8. Alonso son yaptığı açıklamalarla BMW ye gelme beklentisini oldukça düşürdü. Şu an sanki Renault'da kalması daha yüksek bir ihtimal gibi.

    Ferrari taraftarları neden hemen alevlendi öyle? Adamın tek istediği rekabetçi bir otomobil. Gelecek sene Ferrari'nin bu kadar hızlı olacağı kesinmiş gibi konuşuyorsunuz. 2000 yılı öncesine bir bakın isterseniz. Hatta Jean Alesi'nin "Ferrari bir kamyon kadar hızlı" sözünü hatırlayın. Aynı şekilde McLaren daha 2 sezon önce dökülüyordu, şimdi hızlı olmaları geleceğe dair bir garanti değil.

  9. bu aşkın içinde kalmış olması kötü oldu:D ama bmw de iyidir üzme kendini

  10. MagicAlonso avatarı

    Alonso nun bu konuşması 1 sene daha renoda kalıp renonun neler yapıp yapamıyacağına göre Bmw yada günün koşullarına göre daha iyi olan bir takıma geçme tavrında olduğunu gösteriyor 2011 deki hayal ettiği başarıyı 2010 da yarışacağı takımla olmasını istiyor.Hadi reno birazdaha gayret et de Hem Alonso yu hemde biz taraftarlarını sevindir Alonso 6.-7.
    lik için yarışan bir pilot hazır kimide rekabetçi bi araçtayken birkaçyıl daha bize onların şampiyonluk mücadelesi verdiği yarışları izletme imkanı tanı..

  11. Bu açıklamada hayal kırıklığı ve üzüntü olmakla birlikte bence kendine güven ve hırsta var güzel bir açıklama olmuş,umarım önümüzdeki yıl iyi bir araç ve bu hırsıyla birlikte Alonsoyu gene şampiyonluk mücadelesinin içinde görürüz…

  12. menekşe  duman avatarı
    menekşe duman

    alonso bunu açıklamakta biraz geç kalmadı mı?her şey belli olduktan ve kapılar yüzüne kapandıktan sonra 'istemem yan cebime koy' misali ferrari'nin kendisi için opsiyon olamdığını söylüyor.keşke tavrını daha önce ortaya koysaydı;daha gerçekçi olurdu bu konuşması.

  13. Alonso "Belki de Ben Ferrari'ye Gitmek İstemeyeceğim…"
    Ben bu lafa sadece hahaha ve ha derim :))))

  14. elif çivici avatarı

    bence gayet mantıklı.alonso hepiyi bi takım istediğini söyledi.şimdide onu sölemiş problem yok

  15. alonso ferrari'nin raikkonen hamlesini beklemiyordu ve hayal kırıklığına uğramış gibi.. alonso bunu eğer bir gün ferrari onu almak istediğinde söylerse daha şık olur bence. ortada teklif yokken, ferrari pilotlarını açıklamışken bunları söylemek biraz anlamsız olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir