İtalyan ve Alman Basınına Göre Schumacher’in Ciddi Kilo Kaybı Gerçek

Alman ve İtalyan medyasında yer alan haberlerde Schumacher’in 20 kilo verdiği söylentilerinin gerçek olduğunu ifade edildi.

Michael Schumacher 29 aralıkta geçirdiği kayak kazası sonucu komaya girmişti. Efsane F1 pilotu komadaki 12. haftasına girerken henüz uyandırılabilmiş değil.

Son zamanlarda ortaya atılan iddialara göre kazadan önce 75 kilogram olan Efsane pilotun koma sürecinde 55 kiloya kadar düştüğü ifade edilmişti.

Alman basınına konuşan Karlsbad hastanesinden Profesör Doktor Curt Diehm koma sürecinde hastaların kilo kaybettiğini söyledi.

“Komadaki hastalarda kilo kaybı normal olsada 20 kilo normal vücutlu bir insan için çok büyük bir ağırlık”

“Hareketsiz kalması nedeniyle kaslarında büyük ölçüde bozukluklar oluşmuş olabilir”

 

 


Yorumlar

“İtalyan ve Alman Basınına Göre Schumacher’in Ciddi Kilo Kaybı Gerçek” için 3 yanıt

  1. efsanenin kilo kaybı gerçekse ve devam ederse işi gerçekten çok zor umarım efsane üstesinden gelir

  2. Genelde kilo kayıpları pekte umut vermez arkadaşlar.Hani bu komadan çıksa dahi şampiyon sanırım epey bir hasarlı çıkıcak ve tedavi süreci çok uzun olucak.İçimden Kubica bile o kadar hurda bir araçtan sağlam çıkmayı başardı ise Şampiyon neden çıkamasın diyor ama süre uzadıkça zaten vücut hasar almaya başlıyor ve geri dönüşü malesef pekte iyi olmuyor.Bu süreç Berkin Elvan kardeşimiz gibi yaşanılan bir süreç onun semptomları ile biraz benzerlik gösteriyor umarım iyileşir ama kilo kaybı devam ederse ciddi sıkıntı var demektir.

  3. basının yemlemeleri kaldığı yerden devam ediyor ama bu seferkinin gerçek olması çok muhtemel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir