Kovalainen, Vettel'i Göz Ardı Etmiyor

yazar:

kategori:

Mclaren pilotu Heikki Kovalainen, kariyerinin 2. galibiyeti için mücadele edeceğinden emin olmasına rağmen Toro Rosso aracının hızını göz ardı etmediğini söyledi.

Fin pilot, Toro Rosso’dan Sebastian Vettel’in arkasından yarışa başlayacak ve sezonu önde götüren iddialı pilotlar daha gerilerde kaldılar.

Kovalainen "Bu iyi bir fırsat ve orada galibiyet için mücadele edeceğiz. Ancak Toro Rosso’nun bu sene yaptıklarını göz ardı etmemeliyiz. Eğer son yarışlardaki performanslarına bakarsanız, özellikle sıralamalara, ciddi derecede hızlılardı."

"Valencia’ya bakarsak yarışta rekabetçilerdi ve hiç bir şeyi garanti gibi göremeyiz." dedi.

Hafta sonu boyunca hızlı olan Kovalainen, sıralamalarda pole pozisyonunu kaçırdığı için biraz üzgün olduğunu söyledi.

Kovalainen "Antrenmanlar ve sıralamaların ardından kendime güveniyorum. Pole pozisyonunu kazanamadık ancak yine de iyi pozisyondayız. Kolay olmayacak ancak bu yarışta tek hedefim kazanmak."

"İlk seanstan beri iyi hissettiğimi söylemeliyim. Lastikler iyi çalışıyor, frenler iyi çalışıyor ve bu tür koşullarda oldukça önemliler. Eğer lastikler ve frenler çalışmazken bir noktayı kaçırırsanız bu aldatıcı olabilir."

"Ancak benim için şu ana kadar iyiydi ve bana güven verdi. Hava koşulları da benim için iyi." dedi.


Yorumlar

  1. ogun savaş avatarı

    Şuanki hava durumuna göre pist kuru ve hava açık eğer bu şekilde olursa yarış Heikkinin 2. sırada Massa olur 3. sıra içinse Lewis ve kimi ikilisinden biri çok iyimser bi tablo oldu ama nyse 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir