Domenicali: “Yavaş Kalmamız Nedeniyle Birilerini İşaret Etmeye Gerek Yok!”

Ferrari’nin Takım Patronu Stefano Domenicali, şu anda yeni sezon öncesinde kimlerin nerede zayıf kaldığını işaret ederek vakit kaybetmenin kendilerine faydasının olacağını düşünmüyor.

Ferrari pilotları Fernando Alonsı ve Kimi Raikkonen Avustralya’da podyuma çıkamadılar. Performans olarak da Ferrari rakiplerinin gerisinde göründü. Kimi söylentiler ise Ferrari’nin aracının rakiplerinden yaklaşık 15 kg daha ağır olduğu yönünde.

Domenicali “Kimin hatası olduğuna odaklanmaksızın, herkes işine ve yapması gerekenlere odaklanmalı.”

“Takım olarak birlikte tepki vermeliyiz. Tüm mühendislerimden ve çalışanlarımdan bunu istedim.” dedi.

Domenicali, hem şasi hem de motor açısından gelişmeleri gerektiğini kabul ediyor.

Domenicali “Motor alanında gelişmemiz lazım. Araçta ne kadar güç olursa gaza o kadar az basarsınız ve bunun yakıt tüketiminde faydası olur. Çok gelişmemiz lazım ve aracın da gelişmesi gerekiyor.” dedi.


Yorumlar

“Domenicali: “Yavaş Kalmamız Nedeniyle Birilerini İşaret Etmeye Gerek Yok!”” için 19 yanıt

  1. Bir türlü kendi eşiğinizi aşamadınız. Sanki biri tutuyor adamları. Ferrari’ye gelende köreliyor anlamıyorum. 🙂 Ben ümidi kestim artık Ferrari’den. 🙁

  2. Bu sezon da Ferrari’den çok fazla bir şey beklemeyin diyor.

  3. Test yasağının etkileri hala bitmemiş gözüküyor..Ya test yasağı kalkacak ya da bu sisteme alışmamız biraz daha zaman alacak..

  4. “Yavaş Kalmamız Nedeniyle Birilerini İşaret Etmeye Gerek Yok!” dedi domenicali kendini işaret edenlere

  5. ferari bnc bir önce Stefano Domenicali görevine son vermeli kaç yıldır başarı yok sn ne işe yararsın Stefano Domenicali ne işe yarıyorsun bir önce Stefano Domenicali görevine son verip yerine ross brawm getirilmeli Stefano Domenicali bu kadar başarız olupta kalmasının en büyük sebebi italyan olması yeter her sene dünya kadar para bu adam yüzünden çöpe gidiyor ve gitmeyede devam ediyor bu sezonda başarı gelmesse alonsa ferari’den ayrılcak .. bu Stefano Domenicali hala nasıl o koltukta oturuyorsun geldiğinden beri başarı yok..

  6. Muammer UYAR avatarı

    Adam seçmeyin hepimize saydırın diyor 🙂

  7. Gridde saygı duyduğum nadir patronlardandır Domenicali. Montezemolo’nun takım üzerinde daha fazla yetkisi var diye düşünüyorum. Domenicali bizim noter gibi, ustası ne derse he.

    1. Gudubet patron, yalaka yancı ikilisini oluşturuyorlar tam da.

  8. Yavaş Kalmamız Nedeniyle Birilerini İşaret Etmeye Gerek Yok, direk kelepceyi bileklerime vurun memur bey demek istemis, baslik yarim 😀

  9. bir sezona da hazır girelim be arkadaş, aynı tas aynı hamam verem edersiniz adamı!!

  10. ferrari’nin aracının yavaş olmasının suçunu domenicali’ye atmak, redbullun aracının hızlı olmasının horner sayesinde olduğunu düşünmek kadar mantıklı.

  11. Bu sene seni Monte de kurtaramayacak.Hatta dikkat etsin Monte, kendisi de orda çok rahat olmayacaktır.

  12. cin den sonra 2015 odklandik derse hiç sasrirmayalim herkes hazir olsun.kimi aracla sanki kavga ediyordu pistte tutabilmek icin artik nasil bir raba yaptilarsa??

  13. Ferrari’nin ilk yarışta- sıralama sonuçlarından sonra bile- en azından Alonso ile podyum yapacağını düşünüyordum. Ilginç bir şekilde Ferrari yavaş kaldı. Bunu kimse beklemiyordu. Simdi anladığımız kadarıyla takım birden fazla probleme sahip. Sezon başı itibariyle tüm takımların sorunları var, Mercedes’ e bile sorsak -ki gerek yok ilk yarışta LH yolda kaldı- sorunlu. Asıl mesele bunların ne kadar çözülebilir olduğu. Şu anda bizim bile bildiğimiz fren, yakıt ve aero sorunlarına sahip takim. Mercedes, Williams ve RefBull bu kadar hızlı araçlara sahipken istediğin kadar dayanıklı ol hiç kıymeti yok çünkü bir süre sonra hızlı araçlar da dayanıklı olacaktır. Kaldı ki takimdan McLaren benzeri performans ile alakalı ümit verici demeçler de gelmiyor. Elde yalnızca iki şampiyon ve bolca sorunlu bir araç var. Belki bazı şanslı günlerde yarış kazanabilirler ama şampiyonluk yine zor görünüyor.

  14. ya cık deki hata benim. takımın icine ettim geldigimden beri

  15. NesetAydın avatarı

    Bu adam Maranello’ya da gitmiyordur kesin hala suçlu aramaya gerek yok falan filan..Sen bu açıklamayı yapacağına takımla beraber araçı nasıl geliştirebiliriz diye kafa yorsan belki sezonun geri kalanında hızlanırız. .Son sene Dom kelle gidecek yakında!!!

  16. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Domenicali o koltuğa yapış ve bırakma sen oradayken diğer takımların işi çok kolay 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir