Perez: “Sepang’da Daha Hızlı Olacağız”

yazar:

kategori:

Sergio Perez Force India’nın Malezya’da daha hızlı olacağından emin olduğunu söylüyor

Eski McLaren pilotu Daniel Ricciardo’nun Avustralya GP’sinden diskalifiye edilmesiyle birlikte onucu sıraya yükselmiş ve son puanın sahibi olmuştu. Meksikalı pilot Sepang’da daha iyi puanlar alabileceklerini düşünüyor.

“İyi geçen kış testlerinden sonra böylesi bir sonuç gerçekten üzücü oldu. Esteban bana çarpana kadar iyi gidiyordum ve onuncu sıradaydım”

“Aslında onu aynadan gördüm. Ama zaten ben virajı dönmeye çalışıyordum ve o bana arkadan çarptı. Arka lastiğim patladı. Çok zaman kaybettik”

“Güvenlik aracı biraz yardımcı oldu. Bazı pozisyonları kurtardık. Fakat Adrian’ın (Sutil) arkasında kaybettiğimiz zamanlar bize çok pahalıya mal oldu”

“Aracın hızının kesinlikle daha iyi puanlar alacak kadar güçlü olduğunu düşünüyorum. Ekip olarak doğru yöne gidiyoruz. Avustralya’da pozitif olmamız için bir sürü neden vardı”

“Bu henüz ilk yarışımızdı. Aracımız hala çok yeni ve her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz. Doğruyu söylemek gerekirse araçta cesaret verici bazı işaretler var”

“Melbourne’de lastikler ile ilgili bazı sıkıntılarımız vardı. Arka lastiklerdeki aşınma çok fazlaydı. Malezya’nın bizim için daha iyi geçmesini umuyoruz. Orada güçlü bir hafta sonu geçirebiliriz ”

“Avustralya’da kaybettiğimiz puanları Malezya’da telafı edebiliriz. Sepang’da iyi anılarım var. Orada daha önce iyi sonuçlar elde ettim ve şuanda aynısın yapabilirim”


Yorumlar

“Perez: “Sepang’da Daha Hızlı Olacağız”” için bir yanıt

  1. Ama zaten ben virajı dönmeye çalışıyordum ve o bana arkadan çarptı. Arka lastiğim patladı.

    Aaa, lastiğinin patladığını unutmuşum! Ben de diyorum neden bu kadar geride…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir