Kehm, Schumacher’le İlgili Olumsuz Haberleri Yalanladı

Michael Schumacher’in menajeri Sabine Kehm, şampiyon pilotun hakkında önümüzdeki günlerde çok olumsuz bir haber geleceğine dair çıkan iddiaları sert bir şekilde yalanladı.

Geçtiğimiz günlerde Formula 1’in eski doktoru Gary Hartstein, geçirdiği kayak kazasından beri hastanede bulunan Schumacher’in iyileşmesinin çok zor olduğunu söylemiş ve hatta beyin ölümünün gerçekleşme ihtimali olduğunu iddia etmişti.

Kehm “Michael’in bu süreci atlatacağından ve uyanacağından emin olmaya devam ediyoruz. Güvendiğimiz doktor ekibi ile birlikte savaşmayı sürdürüyoruz.” dedi.

Alman Bild gazetesi, Hartstein’in güvenilir olmayan kaynaklardan aldığı söylentilere dayanarak bu açıklamalarda bulunduğunu; ynı zamanda Hartstein’in Michael Schumacher’e hiç bir zaman yakın olmadığını ve ailesiyle bile iletişime geçmediğini söyledi.


Yorumlar

“Kehm, Schumacher’le İlgili Olumsuz Haberleri Yalanladı” için 4 yanıt

  1. Ne iyiye ne de kötüye gidiyor anlaşılan. Yoksa şimdiye kadar resmi bir açıklama gelirdi Kehm tarafından. İyiye gitmemesi kötü bir işaret olsa da kötüye gitmemesi de iyi bir işaret. Koma süreçleri cidden çok farklı süreçler. Bazen birkaç yıl boyunca hastada tık yokken bir gecede uyanıp sanki hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam edebiliyorlar. Temennimiz Schumacher’in birkaç yıl değil; birkaç ay içinde kendine gelmesi.

  2. Padisah falan degilki gercek 180 derece saptirilsin.Ölseydi yada umut kesilse muhakkak cikardi haberi,.

  3. Detay verin arkadaş! Neyi saklıyorsunuz?

    1. Saklanacak birşey yok..Ölse öldü denir, devlet başkanı değil ya ölünce kaos çıkacak..

      Koma süreçleri böyle..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir