Mclaren: “Mercedes’i Yakalayabiliriz”

Mclaren’in Patronu Ron Dennis, Mercedes ile farkın önümüzdeki yarışlarda kapanacağından emin olduğunu söyledi.

Sezonun ilk yarışı Avustralya’da Mclaren, Mercedes’in arkasından 3 ve 4. olsa da performans olarak Mercedes şu anda herkesin önünde görünüyor.

Dennis “Yarış Mercedes dışında diğerleri arasında çok yakındı ancak ilk defa bir takım sezonun ilk yarışını domine etmedi. Açıkçası diğer takımların o kadar farkı kapatarak onları yakalaması kolay olmayacak ancak yine de yakalayabilecekler.”

“Performansları sadece sıralamalarda çok açıktı. Avustralya’da sıralamalar her zaman kafa karıştırıcı olur. Açıkçası şu anda 1.5 sn herkesten hızlılar. Bunu kapatmak mücadele gerektirecek ancak imkansız bir şey değil.” dedi.

Dennis, yarış kazanmadan önce yeteri kadar mutlu olmayacaklarını söyledi.

Dennis “Mümkün olduğu kadar hızlı ve kazanan bir yarış takımı olmak istiyoruz. Kazanmıyorsanız istediğiniz yerde değilsinizdir. Sorun onları nasıl ve ne kadar hızlı yakalayacağımız. Son aylardaki değişikliklerden çok memnunum. Sonuçları çok olumlu.”

“Önümüzdeki bir ya da iki ay içerisinde nerede olduğumuzu göreceğiz çünkü açıkçası uzak kıtalarda olan yarışlar gelişimimizi sınırlandırıyor. Yine de elimizden geleni yapacağız ve sıradaki yarışta çeşitli sebeplerle 0.5 sn hızlı olacağımızdan eminiz.”

“Ancak tabi ki hedeflerimize ulaşmada bu yeterli olmayacak. Bizi kovalayan takımlar üzerinde baskı kurmaya devam edeceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Mclaren: “Mercedes’i Yakalayabiliriz”” için 4 yanıt

  1. evet, “burun” farkıyla öne geçebilirsiniz :D:D:D

  2. Mercedes logosunu oraya koymak? Giderayak inceden koyulan laf mı? Fotoğrafçılar çeksin, Mercedes PR içeriklerinde böyle görünsün de imajları yerlere serilsin diye mi?

    Yoksa ben mi uyduruyorum 🙂

    Dennis?

    Can?

    1. ******* (spa2000) avatarı
      ******* (spa2000)

      O değil de burnun ucundaki aşırı soluk McLaren logosu zihniyet belirteci.

      Dibine kadar girmeden göremeyecek bile olsan o noktada bile bir işçilik harcayıp logoyu oraya koymak. Hem de tam ucuna. Araç zorlanmadan rahatça yarıp geçsin diye, havayı.

      Rivayete göre ortaklık bitiminde ayrılan ortağa araçtan bir parça verilirmiş. (Tamamen sallıyorum)
      Merc’in alacağı parçada umarım bu burun olur. Hem zorlanmadan rahatça yarıp geçiyor, havayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir