Massa, Raikkonen'den Yardım Beklemiyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, takım arkadaşından 2008 şampiyonluk mücadelesinde yardım beklemediğini söyledi.

Welt am Sonntag’a konuşan Massa: "Yaptıklarım veya yapmadıklarım, Kimi’nin veya bir başkasının yaptıklarından tamamıyla ayrıdır."

"Araçta ben oturuyorum, yarışları kazanan veya hataları yapan benim. Bu benim yunum"

Massa, buz adam lakaplı takım arkadaşı ile arasındaki ilişkinin prfesyonelce olduğunu belirtti.

Massa: "Birlikte çalışıp ve Ferrari’nin dünya şampiyonu olmasını istiyoruz. Ama arkadaş değiliz. Özel hayatta ilişkimiz yok."

"Bir toplantıda birlikte olduğumuzda ve bu toplantı bittiğinde, kapıyı açar ve gider."

Feliper Massa, eski bir takım arkadaşı veya danışman değil de ağabey olarak gördüğü Michael Schumacher ile daha yakın.

Massa ayrıca şu anda 1 puan farkla lider konumda olan Lewis’i yenebileceğine inandığını söyledi.

Massa: "Aksi takdirde bir Ferrari’de oturamamalıydım bile"


Yorumlar

  1. ÇİĞDEM  KADAKOĞLU avatarı
    ÇİĞDEM KADAKOĞLU

    gitsin hamilton la arkadaslığını pekiştirsin.sezon sonunda göreceğiz kimin şampiyon olduğunu.ah massa ah :@

  2. Raikkonen Massa'nın yardımıyla şampiyon oldu diyenlere gülüyorum. Başka da birşey demiyorum. Massa adamsa olsun bakalım şampiyon, o zaman helal olsun diycem.

  3. allahtan massa hamiltona orda geçilmiş bilerek geçildi sanki frenlerinde sorun vardı yarıştan sonra hem takım hemde massa tarafından bu sorun dilegetirildi…

  4. Ahmet Bridges avatarı
    Ahmet Bridges

    hahaha massa iste ya
    ne konusdugunu bilmiyo
    gözümden düstün
    bu nasil konusma ya
    hahahaa

  5. Ah massa ah.. Ne idyeyim sana. Her podyumda kucaklıdığın hamiltonu kimiye tercih ettin. Hele Moncada o ne hareketti Hamiltonun önünü açmak. Senin takım arkadaşım kimi idi hamilton değildi. Duble yaptığınız yarışlarda kimiye bu kadar sevgi göstermedin.
    Ama yinede kalbimiz seninle.
    Korkma ferrari markalarda şampiyon olması için en 2 double yapmanız lazım.
    Bu kalan yarışlarda şayet yagmur olmazsa ikinizde hep podyumda olacaksınız.
    GO MASSA GO KİMİ

  6. McLAREN TEAM avatarı

    tebik ederim massa çok güzel konuşmuşun şuan pilotlar şampiyonasında aldığı her puan (2puan hariç:)) hakkınla kazandın bu yıl gerçekten çok istikrarlısın .bu açıklaman üzerindeki baskıyı kaldırdığının en açık örnegidir….

  7. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    kimi'nin adı üstünde buz adam tabiki massayla kanka olamaz di mi? 😛 ama massa'nın yaptığı da duygu sömürüsü eğer Kimi'nin şansı kalmazsa massaya yardım edeceğinden şüphem yok

  8. Utku İKİZPINAR avatarı
    Utku İKİZPINAR

    bir r.brown-schumi-rubens fiyaskosu daha göreceğiz galiba…

  9. Oğuz Çetin avatarı

    arkadaşlar geçen sezonla bu sezon çok fark var geçen sezon raikonen 17 puan gerideydi şampiyonluk şansı vardı ama massanın puanı çok azdı o yüzden tek seçeneği kimiye yardım etmekti ama bu sene öyle deil massanın hamiltonla puan farkı çok az yani kendi çabalarıyla rahatca geçebilir eğerki raikkonenin şampiyonluk şansı bulunmasın massada hamiltnonun 10 puan gerisinde fln olsun o zmn rai yardım edebilir ama şu şartlarda yardım lafının geçmesi bile çok saçma

  10. Kimi Ona İstese veya istemese bile yardım edecektir.. Şampiyonada Pozisyon Mucadelesi verdiğini biliyoruz Duble yapmak zorundayız Dublelerde Kimi yada Massa'nın Onde olması bişeyi değiştirmez doğal olarak lewis ile puan acılır Kimi Massa'yı arkadan itemez yalnız Lewis'in onune geçecektir. Yeterki Pilotlarımız Yarıs Dısı Kalmasın.

  11. Bence massa kendi başının çaresine baksın. Yani en azından kimiden yardım beklemesin. Çünkü beklese de pek yardım edebilieceğini düşünmüyorum. Kiminin her ihtimalde hamiltonu arkasında tutması gerekir ki massa daha fazla puan alsın. O da şu an için zor görünüyor.

    Yardım istiyorsa ağabeyi olarak gördüğü schumiden istesin. Schumi testlere katılsın ki lastik ısıtma ve yağmurdaki performansını artırsın ferrarinin. 5 aydır testlere katılmadı olanları görüyoruz. Ferrarinin yapması gereken schumiyi tekrar ferrari koltuğuna oturtarak aracın gelişimine yardımcı olmasını sağlamak. Tek çözüm bu…

  12. burak böcek avatarı

    Adamımsın massa.Boş ver yardımı bas gaza dostum sen.lastikleri bi ısıtsak olucakta bu iş::)4yarış kala aynı problem sezon boyu uğraşmadılar şimdi en kritik dönemde elimizden geleni yapıcaz diyorlar.bu yuzden massanın belki şampiyonlugu gidicek.

  13. Ferzan Dağ Kiminin Massayı neredeyse çimlere atacağı atağı görmedin sen galiba.Massa kendi formuna güveniyor ve bunu dile getirmiş.Bu arada takım arkadaşı oldular diye birbirine yardım edecekler diye bir kural yok.Bir pilotun ilk önceliği takım arkadaşını yenmektir.

  14. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Massa doğru konuşmuş fakat sanki biraz şımarıklık yapmış gibi.

  15. bakalım yarıslar ne gösterecek sahsen ben kimi bir yarıs kazanırsa massaya daha fazla yardım edecegini düsünüyorum. fakat kanatım massa bu yıl kimiye yaptıklarıyla tam üc yarıs önünü kapatıp hamiltonun önünü actı cok yardımı haketmiyor. fakat kimi her zaman olgun,profosyonel bir pilot olmustur ,sahsen takım icin bunu yapacaktır.ayrıca kimi ne yaparsa yapsın massada bunu biliyor hamiltonun önünde olmak zorunda.

  16. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Helal sana massa .Seni herzaman destekledim ve bundan sonra da desteklemeye devam edeceğim .Herkes ferraririnin yağmurlu havadaki performansını biliyor.Sen bu sene elinden geleni yap, şampiyon olamazsan da bu senin suçun olmaz çünkü ferrari sana yağmur da rekabetçi olabilecek bir araç vermedi.

  17. massa haklı. daha massa yardım falan istemeden rainin yardım etmesi lazım şampiyonadaki durumu malum kiminin geçen seneki durumuda malum massanın yardımıyla şampi oldu.ve massa şampiyon olabilecek bir pilot.hayır yani ferrarinin şampiyonluğu içinde önemli raiden puanlar bekliozz artık.

  18. senna guven avatarı

    Massa doğru konuşmuş..Kimi bence kendinin de gördüğü gibi sadece Sao Paola da yardım eder gibime geliyor.

  19. o diilde geçen sene raikkonen'e kazandırdığı şampiyonluğu helal etmicek walla ben ondan korkuyorum:)

  20. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    görsün bakalım…

  21. Zaten Massa da öyle demiş. Kendi işimi kendim görürüm diyor.

  22. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    massa'nın yaptığı artık dilencilik…yardım istiyom, istemiyom…eğer kendine güveniyorsan git bütün yarışları kazan ve kimseye muhtaç olmadan şampiyon ol..o zaman sana helel olsun deriz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir