Briatore "Alonso % 60 Renault'ta"

yazar:

kategori:

Briatore "Seneye Renault’un pilotları farklı olacak. Alonso’nun bizimle olma olasılığı % 60." dedi ANSA Ajansına.

Briatore’nin bu konuşması gelecek sene Fisichella ve Kovalainen’in takımda olmayacağını işaret ediyor.

Briatore "Alonso’yu alırsak avantajımız olur çünkü onu tanıyoruz. Bugün yarın içerisinde karara varılacak." dedi.

Toyota’da Timo Glock ile yarışacağını açıklamasının ardından Alonso için seçenekler azaldı. Alonso 2006 sezonunun sonunda Renault’tan ayrılarak Mclaren’e geçmişti.

Briatore "Evlenip boşandığınızda tekrar beraber olmak kolay değildir. Her iki tarafta bu konu için çözüm bulmakta istekli. Bu hafta birliktelik için karar haftası olacak."

"O bunu seçebilir ve bizleri tanıyor. Geçen sene Mclaren’i seçti ve hata yaptı. "

"Bu pilotların 25 yaşlarında olduğunu ve gençliklerini yaşamadıklarını unutuyoruz. Bangladesh ya da Tokyo’ya gidip para kazanmaktansa evde büyükleriyle kalmayı tercih edebilirler."

"Alonso bizi insani açıdan da tanıyor ve bu çok önemli. Geçtiğimiz sezon onun için oldukça zordu. Bu onun kişiliğini bile değiştirmiş olabilir. Onunla konuşacağız. Nereye gitmek istediğini görmek istiyorum."

"Mclaren’e şampiyon olarak gitti ve çaylak pilota karşı mücadeleye konuldu: Bu şekilde olduğunda takım içerisindeki ilişki tehlikede olur. Bir takımda iki büyük oyuncu olmaz. Bir pilotun arkasından gitmelisiniz."

"Şu durumda para düşünmüyor. Para dışında her şeyi düşünüyor." dedi.

Briatore, son casusluk olayları hakkında da konuştu. Renault, eski tip flopy disketler içerisinde Mclaren’e ait bilgileri elinde bulunduran bir çalışanının görevini askıya aldı.

Briatore "Herşeyin farkına vardığımızda Mclaren ve FIA’yı bilgilendirdik. Bu disketleri kimin getirdiğini bulduk. Binlerce çalışan olduğunda neler olduğunu fark etmek oldukça zor." dedi.


Yorumlar

  1. team_spirit avatarı

    sen beni tanımıosun bile ne diceğimi benden ii nasıl bilip yorum yapıosun anlamadım farazi yorumlar yapma!alonso tek başına şampiyon yapmadı tabi karşılıklı çıkar alışverişi yapıldı.ben takımımın menfaatlerini düşünürüm pilot önemli diil asıl sendeki bu alonso sempatizanlığı ne anlamadım

  2. aman team spirit dikkat et de sene sonunda kaprisli pilotumuz alonso yerine şampiyon pilotumuz derken ne düşünceksin bakalım? o zmn şampiyon olunca ya da takımın şampiyon olunca alonsonun sözde kaprislerini sölemezsin.çünkü 2005 ve 2006 da da alonso şampiyon yapmadı takımı dimi ya da bzmi yanlış biliyoruz acaba?o zmn gayet iyidi lafınız yoktu şimdimi kötü oldu?? daha adam gelmeden yıldırma operasyonuna başlamaşsın bile sölicek lafım yok sana.ya işte bu mantık deli ediyo beni.

  3. team_spirit avatarı

    ya bahadır ne dion sen?ben renault'cuyum ordan başka bi takım taraftarı gibimi duruom tabiki renaultnun menfaatleri neyi gerektiriosa onun arkasında olcam ama bu benm düşüncem.ayrıca zehrAlonso kaprisin ne demek olduğunu bilcek yaştayım ve önerileri sevmem!

  4. kapris olayları palavra böle düşünenlerde tabi onlarda biilio alonso renoya gelirse tekrar renoyu uçuracağını ve yine rahatsız ediceğini birilerini.onun için boşuna kendilerini bu bahanelerin arkasına sokmasınlar.alonso renoda büük ihtimal ve en hayırlı olanı budur.o gene büyük pilot olduğunu burdada göstericek.reno alonsonun evi.herkes memnun takımdaki herkes alonsonun ağzına bakıyo resmen.onun için daha gelmeden yıpratma politikalarına başlamasın bazı insanlar çünkü komik oluyolar!

  5. Team Sprit bunu yazmaktan bıktım ama senin kapris dediin Fernando'nun her zmn doğruları açıkça dile getirmesi,diğerleri gibi dansözlük yapmaması,bu durumda senin kapris ne demek öğrenmen,sonra bu konuda yorum yapman gerekio,ya da en azından ben öle öneriorum !!!! ….

  6. allahınızı severseniz kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi düşünün.. elin bi adamı için insan sınavını ihmal edermi ya. yazık..

  7. Peki arkadaşım Alonso başarılı oluyor mu? Oluyor. Renault Alonso'yu istiyor mu? İstiyor. Neden takım memnun Alonsodan da Renault memnun değil… Senin tarafından bakarsak da olaya kaprislerini büyük başarılarla siliyor. Sanırım anlatabildim.

  8. team_spirit avatarı

    ewet yerine alonso gelio ve tabi beraberinde birçok problemini de getirio asıl beni korkutan alonsonun bitip tükenmeyen kaprisleri

  9. Alonso'nu iyi iş çıkarabileceğinden emin olamayanlar Renault'un 2002-2003-2004-2007 sonuçlarına bakabilir. Zaten Alonso zamanını biliyorsunuz aklınızdadır. Heikki iyi pilot ama yerine de Alonso geliyor.

  10. yasING RENAULT avatarı
    yasING RENAULT

    wayy be yalnız deılmısım bnde her sanıe bakıyom alonso nerde dıee yhaa bnm umdugum alonso heıkkıydı ama galıba seneye pıquet alonso olcak test pılotuda di grassi olcak herhalde off yhaaa heıkkı cok ıyı bır pılot mclarene gdnce herkes gorce:( brıatorede artık kınaylamı oynar napar bılmem

  11. team_spirit avatarı

    hayır yaa:(
    büyük ihtimalle alonso-heikki takası olcak:( briatore elindeki pilotun değerini bilse ve araba ii olmadan alonsonun bile ii bi iş çıkaramayacağını görebilse keşke.
    büyük ihtimal alonso-piquet jr. dizilimi gerçekleşcek ve renault büyük bi kayıp verecek:(

  12. açıklanaca haber belli aslında.. gidecek başka yer kalmadı ki..

  13. Bizim okulun da Ankara gezisi var bu hafta bakalım haberi kaçıracakmıyım. Cumartesine kadar açıklanmasın…

  14. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    valla ya şu açıklansada bende kpssye yoğunlaşabilsem bir :S

  15. her sn trf1e bakmaktan sıkıldım artık fernando renoya gec bende huzur buliim össyi askıya alıorum bu daha onemli geliyo bana:S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir