Hulkenberg Yedincilikten Memnun

yazar:

kategori:

Malezya GP sırlama turlarını yedinci sırada bitiren Hulkenberg takımın sıralama turlarında gösterdiği performanstan memnun olduğunu söylüyor.

“Hava koşulları oldukça zorluydu. Yağmur fazlaydı ve sprey görüş açısını çok azaltıyordu”

“Doğru frenlemeyi yapmak böylesine güçlü torklu motorlarda çok daha zor. Bu koşullarda yavaş virajları istenilen hızda düzgün olarak dönmek çok zor. Fakat seanstan oldukça zevk aldım”

“Üst üste ikinci seansta da yedinci oldum ve bu sonuçtan memnunum. Hem ıslak, hemde kuru zeminde hızlı bir aracımızın olduğunu gösterdik. Yarın iyi puanlar alabiliriz”

Sergio Perez ise yarın daha iyi birgün geçirebileceklerini düşünüyor.

“Şartlar çok zordu. Q2 boyunca her tur değişken koşullar vardı. Lastikleri doğru ısıda tutabilmek için elimden geleni yaptım. İyi bir tur atmak çok zordu. Yağmurlu koşullarda yaşadığım lastik sorununu çözmem gerekiyor”

“Yarın daha üst sıralarda olabiliriz. Bunun için iyi bir şansımız var. Mümkün olduğunca fazla puan almak istiyorum”


Yorumlar

“Hulkenberg Yedincilikten Memnun” için 8 yanıt

  1. Şimdi bu Perez Button’la nerdeyse kafa kafaya çıkmadı mı? Bir çok yarışta önünde bitirmişti.

    Öyleyse Hülkenberg Button dahil hemen herkesi yer diyebilir miyiz?

    Mclaren neyse ki Magnussen’i deniyor. Beğenmezlerse Button’u şutlayıp seneye Hülkenberg-Magnussen ile yarışacaklarını düşünüyorum. Yapmazlarsa da ayıp olur hani.

    1. Magnussen için henüz erken.Tek yarıştan yorum yapmak hata olur.

  2. Hulkenberg balonları bir bir patlatmaya devam ediyor.

  3. McLAren’ an gelse yıllarca orta sıralarda olabilirdi. Ama Ferrari için uygun bir adaydı, Alonso’ya karşı kapışmasını izlemek çok keyifli olurdu. Force India yine bir iki yarış sonra Q2 aracı verir bu hızlı adama.

  4. bence seneye ferrariye alonso nun yerine gececektir..raikkonen-hulkenberg iki hizli pilot, ilginc olur..

    1. Mantığın bunu mu söylüyor sana ? 35 yaşındaki Kimi kalır, 33 yaşındaki Alonso gider öyle mi ? F1’de imkansız yoktur ancak Ferrari bu ikiliyi kolay kolay bozmaz.

  5. Hulk, Perezi feci madara ediyor.Hulkenberg gerçekten çok iyi pilot neden büyük takımlar ona ilgi göstermiyor burası mantıksız geliyor.En kötü şartlarda Mclaren geçen sene onu alabilirdi.Redbull şayet Vettel giderse ona ilgi gözterebiir.

    1. Sponsorsuz torpilsiz bu kadar oluyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir