"Alonso Kokpitsiz Kalmayacak"

yazar:

kategori:

Konu hakkında konuşan kişi El Mundo Deportivo’ya yaptığı açıklamada "Fernando’nun kokpitsiz kalmayacağına emin olun." dedi.

Briatore ise dün yaptığı açıklamalarda Fernando’nun bir iki gün içerisinde Renault’a dönüp dönmeme konusunda karar vermesi gerektiğini söylemişti.

Alonso’nun kaynağı ise "Program dahilinde çalışıyoruz. 15 gün içerisinde her şey belli olacak." dedi.

Kaynak aynı zamanda Alonso için tek seçeneğin Renault olmadığını söyledi. Kaynak "Mart ayına kadar her takım pilotunu değiştirebilir." dedi.

Spekülasyonlar Alonso’nun 2009 için Ferrari ile anlaşmasından dolayı Renault’a gitmekte sorun yaşayabileceği yönünde. Briatore, Alonso’nun Renault’u geçici bir yer olarak kullanmasını istemiyor.

Briatore, El Pais’e yaptığı açıklamada "Alonso 2009’da Ferrari’nin kendisini beklediğine inanıyor. Ancak bunun onun için zor olduğunu görüyorum."

"Her takım pilotlar şampiyonluğu için yarışan mükemmel bir pilota ve markalar şampiyonluğuna yardım edecek destekçiye ihtiyaç duyar."

"Ferrari zatenRaikkonen’e sahip ancak yinede her şey olası." dedi.


Yorumlar

  1. çuş lara ve patronlara ve oyunlarına direten bozansın sen çok büyüksün ALONSO

  2. kimi 2009 sonuna kadar var anlaşması.

  3. tanver_KIMI avatarı

    RAIKKONENin ferrariyle sözleşmesi ne zaman sona eriyor bilen varsa yazabilirmi?

  4. Ferraikkonen avatarı

    Eğer Alonso Ferrari ile anlaşırsa destek için herhangi bir problem olmaz markalar şampiyonluğu konusunda… Çünkü Ferrari eğer bu sezonda olduğu gibi gibi eşit şartlarda davranırsa ne Alonso üzülecek nede Ferrari takımlar şampiyonluğunu kaybedecektir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir