Schumacher Evine Götürülecek!

yazar:

kategori: ,

Söylenenlere göre kritik durumda komada bulunan Michael Schumacher’in tedavisine evinde devam edilecek.

Daily Mail’e göre Schumacher’in eşi Corinna’nın koma durumunda korunması için Cenevre gölündeki evlerine 17 milyon dolarlık bir tıbbi oda hazırlatıyor.

Daily Mail’in raporuna göre Corinna’ya Schumacher2in asla uyanmayacağı söylenmiş.

Schumacher ailesinin 25 yıllık dostu olduğu söylenen birisi şöyle konuşuyor: “Dünyadaki bütün paralar ona olanları onaramıyor. Ailesi kalıcı koma için hazırlıklar yapıyor.”


Yorumlar

“Schumacher Evine Götürülecek!” için 11 yanıt

  1. Şuan tüm Formula 1 geçmişim siliniyor hissine büründüm. Yaşanmış, geçirilmiş Formula 1 seyirciliğimin yok oluşu sanki.

    Bu adam gerek profesyonelliği, ustalığından bahsetmiyorum bile, gerekse insanlığından dolayı benliğimizde esasında ne kadar çok fazla yer edinmiş. Yokluğu ile bir tutkunun yok oluşunu beraberinde getirecek.

    Formula 1

    Onunla başladık
    Mutlu etti
    Mutsuz etti
    Hayran bıraktı
    Hayret ettirdi
    Hayal kırıklığı yaşattı

    Ve sayamayacağım bir çok duygunun yaşanmasına neden oldu. Ne denebilir ki?

    Bu sporda hiçbir şey bizim için eskisi gibi olmayacak.

  2. Yapma schimi. Yakismiyor sana pes etmek. Umarim yalandir bu haber. Bizler inandik sende muvadeleye deam ediyorsun. Inancimiz sonsuz. Allah buyuktur.

  3. olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi dedikleri şey bu olsa gerek..
    schumacher ki, milyarı geçen serveti var, tüm dünyada kapılar ardına kadar açık, maddi anlamda istediği her şeyi elde edebilecek güce sahip.
    ama bir nefes alıp vermeyi bile kendi kendine yapabilecek sağlığı yok ne acı..
    her şeyin başı sağlık sıhhat, gerisi boş. Allah’tan ümit kesilmez, inşallah şifasını bulur.

  4. Değerli trf1.net site sakinleri, yorumcular, çevirmenler, köşe yazarları yada her kimse;

    Bırakın artık şöyle kulaktan dolma bilgi alışverişini yeter artık yahu. Bi kendinize gelin. Çeviri yaptığınız haber sitelerini yabancı basını bizde takip ediyoruz. Ama farazi konuşmalarla gündem ve link tıklama haberciliği yapmayı kesin lütfen. Türkiye’nin belkide en popüler f1 sitesisiniz. Bu tarz haberleri rica ediyorum emin olmadan menajeri yada doktoru açıklama yapmadan yayınlamayınız. Ben doğru olma ihtimaline tabiki hiç birşey demiyorum. Ama gerçek olduğu %100 bakın yazı ilede yazıyorum yüzde yüz!! olmayan haberleri yayınlamayınız. Diğer sitelerden reklam uğruna para uğruna habercilik yapan zihniyetten bir farkınız olsun. Hergün ne haber çıkacak diye bekliyoruz Schumacher ile ilgili. Umutlarımızı yüksek tutmaya çalışıyoruz. Lütfen haber niteliği taşıyan ama gerçekliği kanıtlanmayan haberlerle bunlarla oynamayın ve azaltmaya çalışmayın. Kişisel olarak bu dünyada ne koşulda olursa olsun yaşadığını bilmek ve birgün düzeleceğine inanmak bile şuanda gerçekten iyi hissettiriyor. Biraz dikkat etmeniz umuduyla…

  5. Çok üzüldüm be yapma Schumi be yapma. Bir efsane böyle yok olmamalıydı.

  6. Yorum yapamıyorum çok üzücü

  7. evinde olması hastanenin soğuk ortamında olmasından daha iyi. zaten 17milyon dolarlık bir odada doktoru dahil hastaneden daha iyi bir bakım sağlanabilir.

  8. Simply The Best avatarı
    Simply The Best

    Hikayenin sonu böyle olmamalıydı, belki ölseydi daha az incinirdik. Oysaki ne muhteşem başlamıştık hikayeye 🙁

  9. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    İnsan hayatı çok tuhaf arkadaşlar. Bir saniye içinde ölmek var kalmak var, oturduğumuz sandalye bile kırılıp bacağı bir yerimize saplanıp ölebilme ihtimalimiz var. Çok ucuz insan hayatı. Allah’tan ümit kesilmez. Ne diyelim. Kendi adama yapabileceğim tek yorum bir an önce ölmesinin daha iyi olacağıdır. Hem kendi kurtulur, hem ailesi bir an önce toparlanma sürecine geçer. Aksi takdirde hepsi birden süresi belli olmayan bir acı yaşamaya devam edecekler.

  10. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Evinde tedavi süreci olayı pek hayra alamet olmaz genelde :/ Doktorlar da ümit kestiyseler hastahanede yer açılsın diye böyle bir karar alınmış olabilir.. Kötü bir haber ne yazık ki..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir