Vettel: Podyumu Beklemiyorduk

yazar:

kategori: ,

Dünya şampiyonu Sebastian Vettel Malezya GP’sinde podyumu tamamladı ve bunun takımının öngörülerinin üzerinde olduğunu itiraf etti.

Vettel gridde ön sıradan başlamıştı, ancak kalkışta Nico Rosberg ve Daniel Ricciardo’ya geçilmekten kurtulamamıştı.

“Podyum umduğumuzun üzerindeydi. 1.5 ay önce nerede olduğumuza bir bakın, o zamandan bu yana yaptıklarımız çok önemli, Renault ve takım inanılmaz iş çıkardı. Her iki ekip şu anda aralıksız zorluyor.”

“Mercedes halen biraz önde ve her zaman tepki verebilecek durumu var.  Arkadan ne kadar hızla gelebileceğimiz bize bağlı. Şu an daha büyük adımlar atıyoruz, umarım böyle devam eder. Şu sıralar toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız ve onların olduğu yerde olmaya çalışmalıyız.”

“Güçlü bir takımız, bunu biliyorum. Sonuçları ve ilk 2 yarıştaki performansımızı görebilirsiniz. Onları yakalamamız sadece zaman meselesi.”

“Startta iyi değildim. Nico’yu sağımda görünce şaşırdım. İyi bir start aldığımı düşündüm ancak evet, o an Lewis’in hava koridoruna odaklanmıştım ve ilk virajda yakın olmaya çalışıyordum. Nico sağımdaydı ve çok yakındık.”

“Daniel de gelmeye çalışıyordu. Ben de Nico’yu geçmeye çalışıyordum. Bu yüzden sıra kaybettim. Şanslıydım ki sıramı geri aldım. Daha sonrasında mümkün olduğu kadar Nico’ya yaklaşmaya çalıştım.”

“Şu aşamada oldukça yakın görünüyorduk ancak ardından o sanki bir vites daha buldu ve kopmaya başladı. Ben de aracı finişe getirmeye çalıştım.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: Podyumu Beklemiyorduk” için 2 yanıt

  1. rozi bozuk gözüküyor

  2. Rosberg bi ara yavaştı Lastik sorunu var dedik ama sonra fark açıldı brden demekki Mercedes zorlayınca yapacak birşey kalmıyor. Diğerleri gelişmeden daha fazla puan almak lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir