Tost: " 2009'da Koltuğa Buemi Geçebilir"

yazar:

kategori:

Toro Rosso patronu Franz Tost, İsviçre’den bir gazeteye Sebastien Buemi’nin 2009’da Faenza kökenli takımla Formula 1’e giriş yapmak için anlaşma imzalayabileceğini söyledi.

Buemi, Toro Rosso’nun Vettel’in yerine geçecek ismi aradığı Jerez’de bu hafta STR3’ü Sato ile birlikte test etti.

Buemi’nin, Red Bull’un önerdiği isim olduğunu kabul eden Tost, Le Martin gazetesine genç pilotun İspanya’daki performansından memnun kaldığını belirtti.

Tost: " Bu hafta gördüklerimizden sonra, O’nun yanına uygun bir tecrübeli pilot bulabildiğimiz sürece, Sebastien’ı 2009’da bize katmak için risk alabileceğimizi düşünüyorum"

" Bunu resmi bir açıklama olarak algılayabilirsiniz."

" Çok ama çok yetenekli ve Red Bull ailesine ait olduğumuz gibi, onların pilotlarına desteklemede yardımcı olmalıyız."

Herhangi bir acele içinde olmadıkları için Buemi ile henüz bir yarış anlaşması yapmadıklarını ifade eden Tost, tek sorunun zaman olduğunu belirtti.

Bunun yanında 31 yaşındaki tecrübeli pilot Takuma Sato, Toro Rosso’nun 2009 koltuklarından biri için halâ aday, özellikle de Bourdais’nin geleceğinin belirsiz olması ile.

Blick’e konuşan Sato: "Eğer bana ihtiyaç duyarlarsa, hazır olacağım."


Yorumlar

  1. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    nedir bu sebastian sevdası anlamadım gitti…

  2. sıradaki kesin sebastien loeb. :))))))))

  3. sanırım tostta sebastien hastalıgı var adın sebastien sa STR de koltugun var:D:D ilginçtir sebastien vettel-bourdais-buemi sıradaki kim:D

  4. bnce bu yılda grosjeani kiralasınlar vettelden sonra cok buyuk bir genc yetenegı daha f1 dünyasına cıkarmıs olurlar bnn grosjeanın yeni alonso olablecgnı dusnyrm ısrarla renoda gormek ıstyrm ama sanrm renonun ılk opsıyonu di grassi 3 gün onun takımla calısması bunu gösteriyor umarım Str iyi bir pilotu alır kötü pilotları bu seride izlemek ıstmyrz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir