Gutierrez: “Sorunları Çözmek Zorundayız”

yazar:

kategori:

Her iki araçla birden yarış dışı kalan Sauber’in Meksikalı pilotu Esteban Gutierrez, Sauber’in araçtaki sorunları kısa süre içerisinde çözmesi gerektiğini söylüyor

“Oldukça uzun süre pistte kaldıktan sonra pit stop yaptım. Lastikler değiştikten sonra aracı kaldırmak için birçok kez denedim fakat işe yaramadı. Yapabileceğim hiçbirşey yoktu. Bu hafta sonu ileriye doğru bir adım attık. Yinede iyi bir yarış olmadı”

“Böylesine zor bir pistte tutarlı şekilde sorun yaşadık.  Bu sorunları çözmemiz gerekiyor. Önümüzde hala bir sezon var. Gelişebileceğimizden eminim”

Adrian Sutil ise dayanıklılık problemleri yüzünden hayal kırıklığı yaşıyor.

“Attığım son turda güç kaybediyordum ve aniden araç durdu. Ne olduğunu bilmiyorum. Bu yüzden sorunun ne olduğuna dair iyi bir analiz yapmamız gerekiyor”

“Durumumuz şuanda utan verici. Hiçbirşey iyi çalışmıyor. Herşeyi daha iyi öğrenmemiz gerekiyor. Aracımız gerçekten çok zayıf. Bunu gerçekten beklemiyorduk”

“Elimizdeki veriler üzerinden çalışmaya devam etmeliyiz. Önümüzdeki yarışlarda daha güçlü olabiliriz”

“Bahreyn’e pek fazla zaman yok. Ne kadar çalışırsak çalışalım orada hızlı olamayız. Gelişimimiz gelecek yarışlarda daha net olacak. Güncellemelerin Bahreyn’e yetişeceğini düşünmüyorum”


Yorumlar

“Gutierrez: “Sorunları Çözmek Zorundayız”” için bir yanıt

  1. Yusuf Hitay avatarı

    sauber bir felaket, caterham ile mücadele edecek seviyeye gelmişler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir