Alonso'nun Renault ile Görüşmeleri Tıkandı mı?

yazar:

kategori:

Marca gazetesinin haberine göre Takım Patronu Flavio Briatore’nin Alonso ile 1 senelik anlaşmayı kabul etmesine rağmen Renault CEO’su Carlos Ghosn Alonso ile en az 3 yıllık anlaşma istiyor.

Briatore daha önce Alonso’nun % 60 Renault’a geleceğini söylemiş ancak Alonso’ya yakın kaynaklar İspanyol pilotun yalnızca Renault ile görüşmediğini ve bu transferin kesin olmadığını belirtmişti.

Söylentiler Alonso’nun 1 senelik anlaşma istemesinin Ferrari ile 2009’da anlaşma imzalamış olmasından kaynaklanabileceği yönünde. Ancak bu durum Renault yetkilileri için etkileyici değil.

İtalya’nın AGI Ajansı da Carlos Ghosn’un "Ya 3 yıl ya da hiç" sözlerine yer verdi haberinde.


Yorumlar

  1. kimster sen kimiyi alonsodan iiyi bilrsin ama bizde her konuda alonsoyu kimiden çok daha ii buluruz:) scumi ayrı bi olay zaten o dğerleriyle kıyaslanmaz bile büyüklüğü.

  2. breet6 heralde 2003'ten beri sadece alonsonun kazandığı yarışları izliyo heralde(2004 yılını hiç izlememiş).biz schumacheri bilirdik en iyi olan pilot olarak ayrıca raikkoneni de alonsodan iyi biliriz.

  3. harbi nası 5 senedir fernando en ii pilot?anlamadım ya:S?

  4. yüzde 60 olduguna gore en buyuk ihtimal reno oluyo medyayanın her soledi gercek degildir simdilik alonsoya gore en ii yer reno gibi gorunuo

  5. değerli gökhan arkadaşım.herhalde sen arzularını fikir zannediyorsun.insanın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.
    eger dayanıklı bir arabası olursa o yine sampiyon .büyük olasılıkla. istersen bütün bahis sitelerine gir bak enfazla sampiyonluk sansı kime veriliyor.tam dört yıldır rai sezon basinda en fovari isimdi.hatta schumi bile geride kalıyordu. istersen gir bak gör…bu adamlar paralarini herhalde cürük adama baglamazlar.bu yıl alonsonun yeri belli olsun en fazla sans yine rai ve alonso olacaktır.kesinliklede rai önde olacaktır.

  6. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Bu sene hep beraber Raikkonen'in çöküşünü izleyeceğiz..

  7. Fernando Alonso reno ya gelmemekle çok büyük hata yapar ve bi çok severinide kaybeder tabi kimin umrunda bu arada FORMULA 1 in en iyi pilotu 5 yıldan beri Fernado ALONSO

  8. isler aslinda net görünüyor.Bence mclaren heikki ile anlasti,ve renonun izin vermesini bekliyor renoda alonsoyu bekliyor.eger alonso renoda olmassa heikki renoda kalacak.mclaren'de alonsoyu almayacagına göre alonso redbull secenegi kalıyor.mclaren ise bu durumda ne yapar bilemiyorum ya delorasa der yada sutil,yada webber olabilir.ferrari rakiplerini baltalamak icin alonsoya 2009'da gel görüselim demis yada bir ön anlasma yapmis olabilir.sanirim görüsmeler bir yıl yada üc yıl seceneginde tıkanmıs görünüyor cünkü baska sebep yok.isin ilginc tarafı ferrari cephesi ,2009 da takımdan kimi gönderecek rai'mi massamı ?ikisinin uyumuda iyi aslında,todt iki pilotunuda tutuyor.baskan ise ne düsünüyor acaba ?
    2008 icin en güclü fovori raikkonen,cekis kontrolun kalkmasıyla hem altında ferrari olacak hemde bu isi biliyor olacak.rakibi massa olabilir ama massa cekis kontrolün kalkmasından endiseli görünüyor vede sıcakkanlı olması ilede hata yapmaya daha uygun bir pilot.eger böyle ise raikkonen icin 2008 mutlaka kazanması gerekecek.massanın gerisinde kalırsa alonso gelebilir.su kesin raikkonen f1 en iyi pilotu.

  9. team_spirit avatarı

    nerde o günler…

  10. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    eğer 1 senelik isityoırlarsa sürpriz bir takımamı gidecek acaba alonso? daha da merak etmeye basladım şimdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir