Brawn KERS'in Performansından Oldukça Memnun

yazar:

kategori:

Alex Wurz, Honda’nın 2008 sezonu testlerini Jerez’de tamamlayan isim oldu. İlk 2 gün RA108 ile çalışan Wurz son gün KERS’in yerleştirildiği özel araç ile test yaptı.

51 tur atan Wurz değerli veriler elde etti KERS sistemi hakkında.

Wurz "Bu hafta 3 günü araçta geçirmek güzedi ve bir sürü faydalı bilgi elde etmeyi başardık. İlk 2 gün RA108 üzerinde aerodinamik ve setup geliştirmelerini yaptık ve araç Jerez’in yeni asfaltında iyi çalıştı. Bugün ise KERS sistemi üzerinde çalıştık. Sistem oldukça ilginç ve umut vaad ediciydi."

"KERS’i her kullanmamızda olasılıkları görüyoruz. İlginç bir mücadele ve önümüzdeki testlerde geliştirmeyi umuyoruz." dedi.

Ross Brawn "Bu haftaki testler iyi geçti ve hem bu sezon hem de 2009’da bize yardımcı olacak bazı sonuçlara ulaştık. Aerodinamik ve setup çalışmalarının yanından geri kalan yarışlar için bize fayda sağlayacak motor ayarları da yaptık."

"Testler aynı zamanda KERS’in gelişimi bakımından kritikti. Geçici bir araca yerleştirilmiş olsa da, KERS sistemi tam olarak çalışıyordu ve 2009’da kullanacağımız sisteme çok yaklaştık. Alex KERS ile ilgili pist üzerinde çok değerli veriler bize sundu ve odaklanmamız gereken bazı alanları işaret etti."

"Oldukça değerli testlerdi ve sistemde gösterdiğimiz gelişim ve performanstan çok fazla memnunum." dedi.


Yorumlar

  1. sinan  bilir avatarı

    yeniden bişeylerin geliştirildiğini görmek güzel olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir