Massa Emekli oluyor!

yazar:

kategori:

Felipe Massa geçtiğimiz Malezya GP’sinin ardından F1 kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.

2014 Malezya GP’sinde Button’ı geçmeye çalışan Massa’ya arkasındaki takım arkadaşı Valtteri Bottas’ın daha hızlı olduğu ve yol vermesi söylenmişti.

Massa bu takım emrine uymamış ve Bottas’a yer vermeyip yarışı onun önünde bitirmişti.

Yarış sonunda takımla yaptığı görüşmeler sonunda Massa kariyerini noktalama kararı aldı.

Ülkesi Brezilya’ya dönerek organik domates ve biber yetiştireceğini söyleyen Massa boş zamanlarında karting yapabileceğini söyledi.

“F1 benim için bitmiştir! Bir daha da gelmem buraya, yarış da izlemem. Kariyerim boyunca takım emirlerine maruz kaldım ve gerçek performansımı gösteremedim. Artık yeter!”

“Sao Paulo’da bahçemde domates yetiştireceğim. 5-6 adet de tavuğum olsa benden mutlusu olamaz.”

“Elbette yarışmak isteyeceğim, yeterince param var ve karting pistlerini kapatacağım ve tek başıma zamana karşı yarışacağım. Takım arkadaşı veya rakip istemiyorum.”

Williams’ın takımdan ayrılan Massa’nın yerine kimi geçireceği bilinmiyor, ancak takımın Ferrari’den De la Rosa ve Narain Karthikeyan ile iletişime geçtiği söyleniyor.

TRF1: Felipe Massa’nın uzun bir kariyeri var ve Williams ile yeni bir kariyere daha yeni başladı. Rekabetçi görünen Williams aracıyla başarılar elde edeceğine ve daha uzun yıllar F1’de kalacağına inanıyoruz.


Yorumlar

“Massa Emekli oluyor!” için 30 yanıt

  1. arkadasım senın canın sıkıldı diye ben senın garıp espirilerini burada okumak zorundamıyım ha sen de dersın gıt başka siteden takip et, sen yapma yahu gulmek için meşgale arıyorsan kendine bulacaksın elbet yolunu- kaldıki bene buradan başka bir yerden takip etmiyorum ve emeğinize de hayrnım iş harika sadece bu şaka yani olmuyor ve bunun neresi komik ki haber degerei olan bir haber okuyorsun sonra şaka şaka
    vurgulamak istediğim budur onun dışında herşey muazzam site ye diyecek yok
    okuyucuların kasvetli yaşantısı varda bunu bu garip ve yersiz sakalar la gidermeye calışmak gereksiz
    yeterince uzattım farkındayım başkada yorum yazmayacağim bu konuda saygılrar

  2. Enes Mazlum avatarı

    Ya beyler herkes söylemiş yok siteye yakışmadı , çocuk sitesine döndü , bilmemne , ben şahsen 2 nisanda görmemden ötürü sanırım şok oldum jeton sonra düştü diğer arkadaşlar gibi ve eğlendim yani bu konuda emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum , kaldı ki zaten Türkiye’de belirli bir seviyenin üstünde , f1 gibi bir gönül sporunda tarafsız yayın yapan ve takip ettiğim 4 5 farklı siteden birisi burası , ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiğiklerinede gönülden inanıyorum , buradaki olumsuz yorumlara aldırış etmemenizi ve bu seviyede bir site olmaya devam etmenizi temenni ediyorum, saygılar ..

  3. 365 gün boyunca ciddi haber yaparsın gönülde olduğunu bilsek de dilde teşekkür eden çok az olur. kırk yılda bir haber yapmışız, gülmek ufak bir tebessüm etmek için onda da bazı arkadaşlar ağzımızdan girip burnumuzdan çıkmış.

    Ciddiyetin bir yere gittiği yok. Site batacak ya da bitecek olsa senede bir iki defa yapılan bu haberlerden değil, her gün ciddi ciddi yaptığımız haberlerden bıkkınlık geldiği için batar.

    Yakında sağ üst köşedeki reklam yerine 336 * 280 profil fotoğrafımı koymayı düşünüyorum :=)

  4. başka sitelerde yoktur böyle bi şaka ya, tebrikler

  5. Yalnız şimdi olur da Massa’nın Bahreyn’de yarışmayacağı ve F1’i bıraktığı filan açıklanırsa adama kahin derler 😀

  6. ayrıca iyice facebook a çevirdiniz burayı abuk subuk yerlerde resimlerinize paylaşın olsun bitsin
    yıllardır burdan takip ediyorum f1 i ilk busekılde paylaşım olduunda ciddiye almamıştım bu kaçıncı yanı saçmalamayı kesın sadece işinize bakın site emekçilerinede saygılar

  7. ne nisanı be iyice cocuk sitesine döndü cidi ciddi okudum ne saçmalıyorsunuz yahu yayımlayanda avel sanırım pepe bile ciddi sizden kesinlikle bu sekil birşey istemiyorum bu ne yahu arkadaş da demiş zamanı boşa harcıyorsunuz gereksiz site batacak bu şakilde devam edin

  8. ******* (spa2000) avatarı
    ******* (spa2000)

    Murnout manyaksın dostum.

  9. Oğuzhan Toprakcı avatarı
    Oğuzhan Toprakcı

    gardaşım korkuttun

  10. Umur İbrahim Üstün avatarı
    Umur İbrahim Üstün

    Bu kadarda ciddiye almaya gerek yoktu arada böyle esprilerin olması iyidir 🙂

  11. 😀 😀

  12. sitenin ciddiyetine gölge düşüren bir içerik olmuş.

  13. 2015 sezon sonunda gerçek olur 🙂

  14. yahu iyi güzelde sitenin ciddiyetine zarar veriyor kardeşim böyle şeyler domates bibere kadar ciddi ciddi okudum bunu. ille şaka yapacaksanız zaytung var gidin orda yazın zaten kısıtlı zamanımız burada böyle boş yazılarla zaman kaybettirdiniz. yazı güzel ama yeri hiç hoş degil. !!

  15. emekli olsa ıyı olur zaten gelen gıden gecıyorda

  16. ne yalan söyliyim başta inandım

    1. aynen ya ilk başta korktum, nasıl olur dedim ama tebessüm ettim sonunda

  17. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    hahaha yemeyen varmi gençler ?

    1. Alpay Rüzgar avatarı
      Alpay Rüzgar

      bende yedim 🙂

  18. haha ben gece çok fena yedim bu şakayı 😀

  19. MyN1Fernando avatarı

    domates ve tavuklu bölüme kadar inandırıcıydı 🙁

  20. Hee nisan 1 miş bugun jeton sonradan düştü tebrikler admin 😀

  21. Bende inandım harbiden 😀 son açıklamayı kim yapmış takım patronumu yada bu şakayı kim yaptı site yönetimimi harbiden üzülmüştüm Massa için gerçek sandım harbiden yedim ya 😀 şakaymış oh çektim kim yaptı bu şakayı 🙂 Ama harbiden massaya o kelime söylenmez bence adamın lastikleri eskidi o yüzden yavaşladı kendisi ile alakası yok Massa her zaman kendisini 2. bir pilot olarak görmedi o yüzden yol vermemesi gayet normaldir.Massa hırslı ve başarıya aç bir isim.

  22. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    1 nisaaaaaan nasil yedik ama

  23. Williams ın iyi bir aracı var ve bu sezon bazı şeyler takımlar için epey bir zor. Borç stoğu dolu olduğu sanılan Williams takımı için herşey daha zor. Button ı geçemeyen Massa dan daha iyi lastiklere sahip olan Bottas a takımdan bir şans vermek arzusu doğdu ki takımın söylemide yol verden öte tam buydu. 5 tur sonra geçemez yada sonrasında hızını kaybederse diretmeden yer vermekli diye Massa nında bir talebi olabilrdi. Williams ın hızından katkı sağlayamamış bir Massa fazla ileri gitti. Williams ın çok dengeli ve kuru hava şartlarında çok hızlı olduğunu gördük ve kuru geçecek bir sıralama ve yarış formatında daha büyük başarı sağlayacakları çok açıkken Massa yine aynı terbiyesizliği gösterdi.Bu gün yer verirsin yarın yol alırsın… Massa hırsına yenik düştü Üstelik senelerdir ritmine uygun olmayan bir araçdan sonra bu sezon bunu yakalamışken kendini bitirdi.Eyvallah Massa..

  24. yalan yok walla az daha yiyordum 🙂

  25. günün anlam ve önemine uygun bi çalışma :))

  26. Adamın arkasında Şahin olsa senden daha hızlı yol ver diyecekler neredeyse…
    Yakında olacak telsiz mesajı
    Felipe Turtle, faster than you

  27. güzel şaka, tebrikler! 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir