Alonso: “Güç Dengeleri Bahreyn’de Değişmeyecek”

yazar:

kategori: ,

Fernando Alnoso Bahreyn’de herhangi bir “sihirsel değişiklik” beklemedeğini söylüyor.

İtalyan takım Avustralya ve Malezya’da Alonso ile dördüncü oldu. Zirvedeki Mercedes’ten bir saniye daha yavaş olan Ferrari, Malezya’da Red Bull’unda gerisine düşmüş gözüküyordu.

Takımın İspanyol pilotu Alonso Bahreyn’de Malezya’ya benzer bir güç dengesi olacağını düşünüyor.

“Malezya’daki sonuçların Bahreyn’de değişeceğini sanmıyorum. Yarışa sadece beş gün var ve takımlar arasında sihirli bir değişiklik olmayacak”

“Pist karakteristiği çok farklı ve düzlüklerde yavaş olmamıza rağmen sezon öncesi Bahreyn testlerinde hızlı olan takımlar biraz önce çıkabilir. Muhtemelen Valtteri ve Felipe’yi daha önlerde göreceksiniz. Yarış zor olacağını biliyoruz. Fakat Malezya’da bazı iyi adımlar attık. Şuan olduğu gibi ilk beş içerisinde yarışları bitirmeye devam etmeliyiz”

“Takım öndeki grubu yakalamak ve aracı iyileştirmek için büyük çaba sarfediyor. Şahsen ben zafer için mücadele etmek istiyorum. Henüz iki yarışı geride bıraktık. İyi bir analiz yapıyoruz. Hangi alanlarda yavaş olduğumuza bakıyoruz. Kesin olarak gelişmeye devam edeceğiz”


Yorumlar

“Alonso: “Güç Dengeleri Bahreyn’de Değişmeyecek”” için 15 yanıt

  1. Her takımın dönemleri var. Ferrari’nin dönemi Schumacher gibi bir pilotla geldi ve efsane oldu. Mclaren, Prost ve Senna ile, Williams Nigel Mansel ile, Lotus yine Senna ile bu sporda önemli dönemler geçirdiler..Önceki 4 yıl Vettel ve Redbull Renault zamanıydı..Artık Mercedes ve tahminim Hamilton zamanı..

    1. Alonso ile Renault dönemini kısada olsa es geçmemek gerek.

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Kedi kaçmış herhal ferrari ye 🙂

    1. cgdsny_Ferr avatarı

      Motorla bataryalar arasına girmiş meret 😉

  3. AlwaysFerrari avatarı
    AlwaysFerrari

    Belkide Ferrari Schumacher-Ross-Todt üçlüsü dışında pekte büyük bi başarı elde edebilecek bi takım değildi. Bu üçlü öyle büyük başarıya imza attıkı belkide Ferrariyi gözümüzde büyüttük(Haklı Olarak). Belkide 1 seferlik bi başarı öyküsüydü, aslında ferrari hep şuanki durumundaydıda bizmi görmüyorduk. İnşallah yanılıyorumdur.

    1. sen bu sporda yenisin galiba .

      1. AlwaysFerrari avatarı
        AlwaysFerrari

        Merak ediyorsan söyliyim 1999 yılında ilk defa F1den haberi olan 2001’e kadar arada tek tük izleyen, Meşhur 2001 İspanya yarışından sonra her sene hiçbir yarışı kaçırmadan izleyen birisiyim. Ayrıca 1999 yılı öncesi neler olduğundanda az çok haberim var. He eğer sitede yenisin diye soracak olursan evet yeniyim(üye olarak). Ama bu siteyi 2009 dan beri takip ederim.

        1. kendi kendini iyi like liyorsun dewaaaammmm .

          1. AlwaysFerrari avatarı
            AlwaysFerrari

            Bu kadarda düşebileceğini hiç düşünmemiştim. Ne istersen Onu sanabilirsin. Sana bişey kanıtlamak zorunda değilim. Zaten Likelayanlar biliyor sen bilmesende olur.

          2. klasik F1 yorum cevabı… sen bu sporda yenisin….Hepimiz takip ediyor yorum yapıoyuz..eski olsa nolcak yeni olsa nolcak….Ferrarinin durumunu göstermek için kendince yorum yapmış..

            1. yaw he he

              1. hee bilader hee..

      2. Mehmet Günaydın avatarı
        Mehmet Günaydın

        Yeni olsa ne olacak ? Gerçekler değişecek mi ?

    2. Bunu 20 gun once ben soyledigimde bu kadar dikkat cekmemisti.

  4. ForçaFelipeMassa avatarı
    ForçaFelipeMassa

    (o)))

    Özet : Hadi çocuklar, 2015’e. Valla daha iyisini yapıcaz lan, bak yeminle!

    Ah be Ferrari ah, ömrümden son 5 senemi çaldınız, insaf biraz insaf…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir