Massa: “Williams ile Kötü Bir Durum Yok”

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Malezya GP’de yaşanan takım emirleri tartışmaları nedeniyle Williams ile arasında herhangi bir sorunun olmadığını söyledi.

Yarışın sonuna doğru Williams, telsizden Massa’ya takım arkadaşı Bottas’ın daha hızlı olduğu ve yol vermesi gerektiği söylenmişti.

Massa “İlişkimizin zarar gördüğünü düşünmüyorum. Hata yaparsam bundan dolayı özür dileyen ilk kişi ben olacağım. Bu sefer takım ilk özür dileyen oldu.”

“Son yarışta olan doğru değildi. Takımın da aynısını söyleyeceğinden eminim.”

“Takım içerisindeki herkes ile düşüncelerimi masaya yatırırım ve her şey açıktı.”

“Her şey iyi olmalı ve son yarışta olanlar, doğru zaman gelene kadar bir daha yaşanmayacak. Son yarış bunun için doğru zaman değildi.”

“Sezon öncesinde böyle bir senaryo konuşulmamıştı.”

“Bana göre son yarışta yaptıklarım doğru şeydi. Ben profesyonel bir sürücüyüm ve her zaman öyle oldum. Çok profesyonel olmaya ve takımım için en iyisini yapmaya devam edeceğim ancak aynı zamanda doğru olanı yapacağım.”

“Takım için en iyisini yapmamız gerektiğini biliyoruz ancak aynı zamanda kendim için yarışıyorum. Kariyerim için en iyi olanı yapmalıyım.” dedi.

Valtteri Bottas “Takım olarak Malezya’da bazı şeyleri daha iyi yapabilirdik. Ancak bundan ders çıkaracağız.” dedi.


Yorumlar

“Massa: “Williams ile Kötü Bir Durum Yok”” için bir yanıt

  1. “Her şey iyi olmalı ve son yarışta olanlar, doğru zaman gelene kadar bir daha yaşanmayacak. Son yarış bunun için doğru zaman değildi.”

    Massa zihin dağınıklığını atmaya başlamış, epeydir böyle net ve kararlı bir cümle kuramıyordu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir