Basın: Alonso'nun Ferrari'ye Geçisi Hâlâ Mümkün

yazar:

kategori:

Ferrari, Raikkonen ile olan sözleşmesini uzattığını Monza’da açıklamıştı ama İtalyan takımın gelecekteki pilot dizilişi ile ilgili spekülasyonlar henüz bitmedi.

Büyük televizyon ağı ‘Mediaset’, gelecek yılki şampiyonanın ardından Alonso’nun Ferrari’ye geçmesinin hâlâ mümkün olduğunu belirtti.

Habere göre 27 yaşındaki İspanyol pilot daha şimdiden bir anlaşmaya imza atmış ve Ferrari, Raikkonen’in yeni açıklanan anlaşmasını feshedecek.

Mediaset’e göre Monza’da Ferrari tarafından açıklanan anlaşmanın uzatılması, anlaşma kapsamında Raikkonen’in bir sene daha uzatma hakkını tek taraflı kullanmasının sonucu.

Fin pilotun opsiyonu, ekonomik bir ceza ödemeyi ve anlaşmayı feshetmede Ferrari’ye açık kapı bırakıyor. Bununla birlikte Mediaset, Ferrari’nin henüz açıklanmayan 2010 sponsoru Santander’in bu tutarı karşılayacağını belirtti.

Bunların yanında Alonso’nun Honda ve BMW’ye geçmek yerine 2009’da Renault’ta kalarak 2010’da Ferrari’ye geçeceği yönünde düşünceler hakim.


Yorumlar

  1. garibin alonso çakma transfer haberleride olmasa gündeme bile gelemeyecek.yok birgün BMW'de yok bir gün renoda kaldı yok ferrari'ye 2011'den sonra geçecek cek cak kal reno'da işte gündeme gelmek için çakma haber yaptırıyor yandaş medyasına. :))

  2. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    mehmet kardeş sana sonuna kadar katılıyorum.

  3. mehmet ceviz avatarı

    nasıl yarışlara asılmıyor bunu anlamıyorum.spa ve monza da adam yarış mühendisinden çok tatktik peşinde koştu
    dikkatinizi çektiyse monza da ilk normal
    yağmur lastiğini alonso taktı tekpit
    stratejisinide uyguladı.böylelikle 4.lük
    geldi.adamın arabası 30-40 beygir zayıf
    o halde bile pilotajın önemli olduğu
    durum ve pistlerde başarı sağlıyor.hala
    da tartışılıyor.bunu anlamıyorum.
    saygılar

  4. elif çivici avatarı

    medya ah medya sen yok musun

  5. ali eymen topbaş avatarı
    ali eymen topbaş

    abi adam force india dışında tüm takımlarla anıldı =)

  6. dikkatinizi çekerim alonso son 2 yarışta hamılton ve kimiden daha fazla puan aldı. oo fernando alonso:)) r28 bunları başarıyor

  7. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    alonso ferriye geliyosa gelsin başımızın üstünde yeri var ama neden kimiyi yolluyolarmış massayı yollasalar ya

  8. Her iki taraf da anlaşmanın uzatıldığını beyan etmesine rağmen neden hala böyle haberler çıkıyor anlayabilmiş değilim.Daha iki gün önce montezemolonun KİMİ yi övücü demeçleri de ortadayken hiç mantıklı bir senaryo gibi durmuyor.

  9. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    bence kiminin sözleşmesini doldurup alonsoyu alacaklar gibime geliyor (2010) tabi kimi kendi kararıylada bırakbilir…massada 2010dan sonra 2 yıllık bir anlaşma daha yapar… 2012 de sebastian gelir…:):):) alonso-vettel ikiliside çok süper olur…:)

  10. goo fernando alonso goo. avcı fernando kardeşler (fernando ulaş)RENAULT F1 TEAM

  11. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    bu kadar saçma haber olabilirmi inanamıyorum kimiyle anlaşma uzatıldı hala gidebilir deniyo ferraride herkez gider ama kimi kitmez ancak emekli olunca unutmayalımki kimi o takıma schumi nin yerine geldi ve ilk senesinde onun yapamadıklarını yaptı

  12. yanlış bilmiyosam bu Mediaset bi italyan tv si. ya benim bu haberlerden çıkardığım tek bi anlam var artık. bu italyanlar alonso yu ferraride görmeyi çok istiyolar. habire benzer haberler çıkarıp duruyolar. hatta münkün olma olasılığı çok düşük olan böle senaryolar bile yazıyolar. demekki takımda görmeyi gerçekten çok istiyolr

  13. ha doğru alonso mevcut aracından maksimumu çıkarmıyo. doğru ya sıralamalarda araçla 5. olacağına polü alabilirdi idimi. hey Allah ım ya. adam her gün çıkıp tek önceliğinin şuan reanult un 4. lüğü olduğunu söyleyip deli gibi çalışsın yine yaranamaın. neyse farklı bi bakış açısı. gelelim başlığığa. ya adamlar fes edeceği antlaşmyı niye duyursun.ha sezon başında duyurup kimi nin performansından mennun kalmasalardı belki.ama daha yeni duyurdular. hiç sanmıyorum.

  14. Kimi Montezemello`nun prensi, tum takimi satar onu satmaz 🙂

  15. Schumi Ferrariye geldiğinde 28-29 yaşlarındaydı.Alonsonun Ferrariye geçme ihtimali olabilirde bu senaryo bayağı bir entrikalarla dolu.Bekleyip görmeden yalan haber diyemem ama pek inandırıcı gelmedi bana.

    Felipe Lewis hepsi yalan tek gerçek Sebastiandı galiba 😀

  16. Bence kimiden sonra vettel ferrari koltuğuna oturacak.

    Kimi ve hamilton yalan en büyük sebestian.:) Böylemiydi:D

  17. mike shinoda avatarı

    evet arkdaşlar bu doğru yalnız alonsoda 2010un ilk 3 yarısında pole en hızlı tur ve yarış galibiyeti alamazsa bu sefer Hamilton getirilecek… Oda eğer ilk yarışında 2. ye tur bindiremezse anlaşması onunda feshedilecek ve arkadasından Ferrari koltuğuna ben oturucam… Bende kalan yarışlarda eğer 1 puan alabilirsem Ferrari ben ölene dek beni 1. pilot olarak elinde tutacak buda spekülasyonlara son verir inşallah 😀

  18. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Eğerki böyle bir gerçeklik % 10 bile olsa,Alonso gine RENAULT'da sadece vakit geçirerek 2009 sezonunu bitirip bir an önce 2010'u görmek isteyecektir.Bu da çok yüksek bir azim ve istekle çalışmayacak anlamına gelir.2008'i bu şekilde geçiriyor çünkü.Mevcut araç ile yaptıkları bence Alonso'nun kesinlikle %100 performansı değil.Çok inatçı olduğu yarış anları oldu tabiki,ancak hiçbir yarışın tamamını aynı istek ve azimle tamamlamamıştı.

  19. yok artık abi rahat bırakın alonso ve ferrariyi yaa kimi anlaşmasını uzattı amahala olanlara bak yaa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir