Hamilton: “Rosberg’le İlişkimizde Bozulma Yok”

Lewis Hamilton, potansiyel şampiyonluk mücadelesi öncesinde yaptığı açıklamada takım arkadaşı Nico Rosberg ile ilişkilerinin bozulmayacağını söyledi.

Mercedes’in Takım Patronu Toto Wolff, Malezya GP’nin ardından yaptığı açıklamada iki sürücünün arasının açılabileceğini söylemişti.

Hamilton “İnsanlar sürekli olarak bizim arkadaş olduğumuzdan ve bu tür şeylerden bahsediyorlar.”

“Nico ve ben, arkadaşlarımızı bir elimizin parmaklarıyla sayabiliriz. Nico o ilk 5’te yer almıyor ve ben de onun ilk 5’i arasında yer almıyorum.”

“Biz iş arkadaşıyız. Birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz, muhtemelen diğer sürücülerden daha uzun süredir tanıyoruz. Birbirimize büyük saygımız var, aynı takım için çalışıyoruz ve harika bir iş ilişkimiz var.”

“Çocukluktan beri öyleyiz.  Geçmişte kartingde şampiyonluk mücadelesi verdik bu yüzden şu anda farklı bir durum yok.” dedi.

Rosberg “Şu anda değişen bir şey yok. Henüz. Belki henüz şampiyonluğu düşünmediğimiz içindir.  Sadece her yarıştan maksimumu çıkarmaya çalışıyoruz.”

“Daha sonra değişebilir ancak bundan dolayı endişe yok.”

“Go-karttayken de şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz durumda olduk. Tam olarak aynısı.”

“Kaçınılmaz olarak zor zamanlar olacaktır ancak bu durumu atlatabileceğimizden eminim.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Rosberg’le İlişkimizde Bozulma Yok”” için 4 yanıt

  1. Hamilton fazla şeffaf konuşmuşsun bro temkinli ol 🙂

  2. Hamilton samimi olabilir lakin Rosun aynı sekilde hıssettıgını düşünmüyorum yüzündende anlaşılıyor zaten olayları atesleyen ros olucak bence

  3. Aba altından sopa gösteriyorlar
    özellikle nico

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir