Marko: “Sonunda Vettel’i Zorlayan Bir Avustralyalı Bulduk”

yazar:

kategori:

Red Bull’un Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko, Daniel Ricciardo’nun şampiyon sürücüleri Sebastian Vettel’i zorlamasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Takımın eski Avustralyalı sürücüsü Mark Webber ile bir türlü iyi ilişkiye sahip olmayan Marko, Ricciardo’yu överken Webber’e göndermelerde bulundu.

Marko “Sonunda yarışlara iyi başlayan ve Sebastian’ı adil metotlarla baskı altına alabilen bir Avustralyalı var.” diyerek sert göndermede bulundu.

Ricciardo Avustralya’daki ilk yarışında 2. olmayı başarmış ancak yakıt akış kuralındaki ihlal nedeniyle yarıştan diskalifiye edilmişti. Malezya’da ise takım arkadaşı Vettel’in arkasında dördüncülüğe giden Ricciardo, pitlerde sorun yaşamasıyla bu şansını yitirmişti.


Yorumlar

“Marko: “Sonunda Vettel’i Zorlayan Bir Avustralyalı Bulduk”” için 12 yanıt

  1. İyide siz weberin zorlamasına izin vermiyordunuz ki sağa kaç sola kaç yol ver ağlatma :))

  2. sayın helmut amca webber e defalarca takım emri veren yeni ön kanatları vettel de kullanan yeni yazılımları webbere vermeyen siz değilmisiniz acaba senin o beğenmediğin adam 2011 de fast test birincisi oldu minardi ve jordan gibi takımlarda yaptıkları ortada ama siz daha genç ve daha iyi finansal getirisi olacak bi efsane yapmaya çalıştınız olduda ama asla bi saygınlığı olmayacak

  3. Marko bence senin bunu demeye hakkın yok.Yaklaşık 2010 dan beri kalkışta problem yaşayan adamın kalkışlarını 2013 sonunda çözmeye karar veren ben değilim.Sen ona acaba ne kadar yardım ettin? En azından Vettel’e edilen kadar edilmeliydi.

  4. daniel riccardo bu yıl vettelin üstünde veya çok yakın bitirirse hiç şaşırmam il 2 yarış erken ama webbere kıyasla yarışlarda daha istikrarlı gibi

  5. webber gelip dover valla 😀

  6. Redbull’u sevmememin en büyük nedeni bu adam…

  7. bu markonun rbr de ki görevi red bulla tepki toplamak herhalde. Ricciardo webberden daha hızlı olabilir ama bunu bu şekilde belirtmesi gerekmez. Webber artık takımda olmadığına göre webber’e laf atmayı bırakmalı marko

  8. Marko “Sonunda yarışlara iyi başlayan ve Sebastian’ı adil metotlarla baskı altına alabilen bir Avustralyalı var.” diyerek sert göndermede bulundu.

    Daha önce adil olmayan neydi. Yoksa kimdi mi demeliydim?

    Açıkça Seb’e destek verdik deseydin daha az antipatik olurdun.

  9. Marko f1in
    gördüğü en iğrenç yaratıklardan biri sensin

  10. Bunun adı terbiyesizlik. Yaşından başından utan be adam derler..

  11. vw-tdi-power avatarı

    Webber Vettel ile denkti sadece adamı küstürdünüz. Eyvallah saf hız anlamında Vettel daha iyi ama Webber’i yabana atamazsınız sayın Marko. Kaldı ki Ricciardo bana kalırsa Vettel ile bu konularda yarışır hatta belki daha iyidir, göreceğiz. Evet, Vettel cidden çok yetenekli bir sürücü, ancak Ricciardo’nun ondan aşağı kalır bir yanını göremedim ben şimdiye kadar.

    Batuhan arkadaşıma da katılıyorum tamamen.

  12. Resmen skandal açıklama, Ricciardo başta olmak ve sonra Webber dahil (ki demeçteki mesaj kendisi adına) bütün Avusturalyalılara saygısızlık… Bravo Helmut Marko Red Bull bu sporda pek çok alanda başarılara imza attı takdir de kazandı ama bu açıklamalarla da kendi alanında en fazla kin duyulan takım haline geldi. Başarılar etiği ensekleştirmesin lütfen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir