Force India Patronu'nun Singapur Görüşleri

yazar:

kategori:

Fore India’nın milyoner patronu Vijay Mallya Singapur hakkında bir veya iki şey biliyor, ve Pazar günü boyunca yağmurun yağacağından emin.

"Yaklaşık 25 yıl boyunca Singapur’da oturdum ve size tek şey söyleyebilirim oda her gece yağmurun yağdığı. Yağmur için dua etmenize gerek yok, o gelir." dedi.

"İnsanlar yağmurun Force India’ya uyduğunu söylüyor, fakat yağmur herkeste aynı etkiye sahip. Sadece bize özel bir olanak sağlamıyor. Eğer bu diğer sürücüler için meydan okumaysa, aynı şekilde bizim sürücülerimiz içinde meydan okuma." 

Yağmura rağmen, Mallya Singapur’da Formula 1 yarışı hakkında oldukça heyecanlı.

"Geniş Hintli nüfusu ve yakınlığı ile, (Singapur Gp’si) sabırsızlıkla beklediğimiz bir şey."dedi.  

"Singapur araçlara sponsor olan şirketler ve  diğerleri içinde büyük bir yarış alanı olacak."

"Yeni bir meydan,ilk  gece yarışı ve cadde pisti bunlar doğal olarak inanılmaz bir küresel ilgi çekti. Bence kesinlikle spekteküler olacak."

"Ayrıca oldukça büyük eğlence mekanlarıda inşa ettiler örneğin; barlar ve canlı müzik olacak, ve hepsi pistteki olaylar bittikten sonra açık olacak. Bu yüzden oldukça eğlence vaad ediyor."

"Formula 1’in ihtiyacı bu." 

 

 


Yorumlar

  1. yağmurun f.india'ya uyduğu falan yok, sadece sıralamalarda sürekli en sonda kalıp depoyu ağzına kadar fulleyip tek pit stratejisi yaptıklarından, yağmurlu havalarda yüksek olasılıkla piste giren SC periyodunda elini kolunu sallayarak ön sıralara çıkıyorlar, hepsi bu. monaco'da sutil 4. sıraya çıkmıştı, ama 1 tane bile araç geçmeden.. yağmurda 2 pit yapıp üst sıralara çıksınlar eyvallah..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir