2009'da Heidfeld ve Rosberg Yer mi Değiştiriyor?

yazar:

kategori:

Başlarda geleceği ile ilgili çıkan dedikoduların gerçek dışı çıkmasına rağmen Nico Rosberg ile ilhili padokta 2009 için yeni söylentiler var.

Haftalar önce, Heikki Kovalainen’in 2009 pilotu olarak açıklanmasından önce McLaren, Alman pilotun Williams anlaşmasını satın alacağına yönelik söylentiler vardı.

Bu söylentiler, bu sene Williams’ın test pilotu olan Nico Hulkenberg’in ünlü pilot menajeri Willi Weber tarafından tetiklenmişti.

Weber, kısa süre sonra Rosberg’in takımdan ayrılacağına işaret etmişti.

Williams ve Rosberg, 2009’da birlikte olacaklarına dair taahhütde bulundular ama Blick gazetesine göre bu durum sallantıda

Blick, 23 yaşındaki Rosberg ile BMW Sauber’den Nick Heidfeld’in bu sezon sonunda koltukları değiştireceklerini haber yaptı.


Yorumlar

  1. ben rosberg'i sevmiyorum ama pilotaj olarak iyi bir pilot ama rosberg çenesi çok düşük ve bazen aptalca yorumlarda bulunuyor bence gelmesin hele nick gidecekse hiç gelmesin.

  2. Takıma yardım eden, aracın gelişimine yardım edecek bir pilot gelmeyecekse Nick'in gitmesinin bir anlamı yok. Alonso'nun gelmesini sırf bu yüzden hoş karşılıyordum çünkü takıma yardımcı bir pilot. Rosberg-Heidfeld takası BMW adına kötü sonuçlanır diye düşünüyorum açıkçası.

  3. Utku İKİZPINAR avatarı
    Utku İKİZPINAR

    Şu an F1'deki "en temiz" sürüş tekniği Nick'te. Bence Nick takımda kalmalı

    BMW POWER

  4. alman medyasının, kendi ülkesinden olan her pilota yaptığı gibi müthiş bir reklam ve lobi faaliyeti ile f1'e soktuğu pilotlardan biri olan rosberg, bahreyn'de çıktığı ilk yarışta en hızlı turu kaydetmesi ve 7. olarak puan almasının ekmeğini yiyor hala. bunun dışında bu yıl kamikaze ile birlikte kanat kırma rekorunda koşturuyor, hiçbirimizin beğenmediği kamikaze ile arasında da 1 puan var. benim rosberg ile ilgili hatırladığım başka bir şey yok açıkçası. bence heidfeld'i rosberg için harcarlarsa çok yazık olur.

  5. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    nick gibi bi yeteneği nasıl nicoyla değiştirler olacak şey mi

  6. bence bmw için yılın hatası olur alonso gelmiycekse heidfeld gitmesin. f1deki ilk yılında rosbergden çok umudum vardı ama artık ona karşı olan iyi hislerim gün geçtikçe azalmakta. zaten haberin de inandırıcılık değeri fazla değil williams onu zor bırakır artık

  7. tolga soydan avatarı

    BMW alonso yu almalı.rosberg le heidfelde renaulta 😀

  8. rossivettelferrari avatarı
    rossivettelferrari

    ikiside iyi pilot ama risk alıp görmek lazım….

  9. ömer erkan avatarı

    eger bu haber dogruysa tecrubelı bır pılotu kaybetmrk cok kotu olur ama nıcı rosberg ıcın cok ıyı olur daha rekabetcı bır aracla neler yapabılecegını herkes gorur…(

  10. Ben Alonsoyu değil Rosbergi tercih ederim BMW de. Hırslı ve akıllı bir pilot

  11. yılın takası olur rosberg ıyı bır arac hakedıyor bmw cok buyuk ıs yapmıs olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir